Ce-a ajuns să facă Tora Vasilescu de când nu mai joacă în filme

tora.jpg

tora vasilescu
Ce-a ajuns să facă Tora Vasilescu de când nu mai joacă în filme
Foto: Sever Gheorghe

Actrița, retrasă la casa ei de la Buftea, și-a descoperit o mare pasiune: grădinăritul. A devenit expertă și mănâncă doar ce plantează în propria grădină

La trei ani de la ultimul ei rol în cinematografie, în pelicula "Lumea lui Geo Saizescu" (2014), îndrăgita actriță Tora Vasilescu (66 de ani) și-a găsit o nouă ocupație, care îi umple timpul și care îi aduce bucurie. Noua ei pasiune, grădinăritul, face bine și la psihic, și la sănătate, pentru că Tora gătește ceea ce culege din propria grădină.

14-vedete-2-col-tora-vasilescu.jpg

Tora Vasilescu, pasiunea secreta a Torei Vasilescu, casa Buftea, gradinarit, filme romanesti, telenovele
Actrița are la Buftea o adevărată grădină botanică
foto: revistavip.net

 

"Am casă la  Buftea, acum sunt înfloriți bujorii augustini, am vreo 10. Le-am dat și unor prietene. Am solarul de primăvară, în care am recolta de spanac, ceapă, salată. Pun pentru consumul propriu, îmi controlez alimentația. Nu mănânc numai legume, nu sunt vegetariană, mănânc și carne, dar încerc să evit otrăvurile din comerț. La un moment dat, mi-am dat seama că singura posibilitate este să-ți pui tu singur, cu mâna ta, din sămânță nemodificată genetic. Sunt expertă, am reușit să-mi fac acum un solar de roșii și castraveți, cu răsaduri prinse de mine. Voi planta și ardei, am de toate. Am și căpșuni, prefer să le congelez și am descoperit că pot să-mi fac milkshake cu miere, iaurt. Eu și soțul meu avem sănătate în grădină", a declarat Tora Vasilescu pentru Click!

Tota Vasilescu: “Nu mai am atracţie pentru filmări"

legaturi-bolnavicioase-995514l.jpg

Tora Vasilescu, pasiunea secreta a Torei Vasilescu, casa Buftea, gradinarit, filme romanesti, telenovele
Tora Vasilescu în "Legături bolnăvicioase" (2006)
foto: Cinemagia

 

Marea actriță vorbește acum cu oarecare amărăciune și resemnare despre actorie, profesie pe care a făcut-o admirabil timp de trei decenii. “Nu mai am atracţie pentru filmări, nu mai vreau chinul care a fost. Voi nu ştiţi cât de greu e, mai ales în perioada asta în care se filmează video. Eu eram o actriţă renumită pentru două duble maximum. Se făcea economie de peliculă, trebuia să intri în stare emoţională. Atunci, regizorul vâna acea stare, momentul spontan, acum regizorul vrea 20-30 de duble că nu-l mai costă nimic, nu mai e pelicula, e pe video. E greu ca femeie să plâng într-un serial, de atâtea ori”, ne-a declarat  ea. Actrița a jucat în numeroase filme de referință, dar a făcut furori și în telenovelele difuzate de Acasă TV. "Primăvara bobocilor" (1985), "Cuibul de viespi" (1987), "Liliacul înflorește a doua oară" (1988), "Cel mai iubit dintre pământeni" (1993), "Occident" (2002), "Numai iubirea" (2004), "Păcatele Evei" (2005), "Legături bolnăvicioase" (2006), "Războiul sexelor" (2007), "Moștenirea" (2010), "Q.E.D" (2013).

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1