Catrinel Sandu, viaţă de prinţesă în vila din Florida. Și-a găsit liniștea în brațele lui Steve

88_1.jpg

S-a pozat în curtea casei

De aproape trei ani, Catrinel Sandu a luat viața de la capăt după divorțul dureros de fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, care i-a fost soț mai bine de zece ani.

Acum zâmbește fericită în brațele medicului stomatolog Steve Schroeter, alături de care duce o viață de poveste în vila superbă cumpărată recent, în Florida.

casa_1.jpg

Așa arată ”palatul” vedetei

Fosta bebelușă de la “Cronica Cârcotașilor” ( Prima TV) este profesoară de balet la o școală de prestigiu din America, iar începutul anului școlar a fost marcat cu o ședință foto sexy. Îmbrăcată în rochițe decoltate și înflorate, Catrinel Sandu a fost fotografiată în timp ce exersa câteva mișcări specifice domeniului în care activează. Cu o siluetă de invidiat, ca trasă prin inel, nici n-ai zice că vedeta a născut două fetițe. Blonda a primit aprecieri și mesaje de felicitare pe conturile sociale. 

catrinel.jpg

catrinel sandu sot
Catrinel și-a găsit liniștea în brațele lui Steve
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Sara, fiica cea mare a lui Catrinel Sandu (43 ani), a împlinit 11 ani, eveniment care a fost sărbătorit cu fast, în noua casă din Florida, în care fosta dansatoare de la ”Cronica Cârcotașilor” s-a mutat împreună cu soțul american Steve, medic stomatolog de profesie.

  • Fosta ”bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor” (Prima TV), Catrinel Sandu (43 de ani), a trecut prin multe greutăți în ultimii ani. Fostul soț, jucătorul de tenis Gabi Trifu, a părăsit-o, în 2018, lăsând-o singură cu doi copii, dar și cu multe datorii, iar tatăl vedetei tv a încetat din viață anul trecut. Iată însă că i se întâmplă și lucruri bune, de când l-a întâlnit pe Steve Schroeter, medic stomatolog, alături de care viața ei a devenit prosperă.