Catrinel Menghia, răvășitoare pe covorul roşu de la Cannes

gettyimages-956535196.jpg

catrinel menghia cannes covor rosu
Catrinel Menghia a fost invitată la festivalul de film de la Cannes, unde a avut o apariţie senzaţională
Foto: Guliver/ Getty Images

Este recunoscută pentru frumuseţea ei răpitoare, iar noi ne mândrim că este româncă. Superba Catrinel Menghia (32 de ani) a strălucit pe covorul roşu de la Cannes. Şatena a purtat o rochie spectaculoasă, cu trenă amplă, iar bijuteriile alese au “furat” privirile tuturor.

O rochie “roşie ca focul, să-i surâdă norocul”. Iar Catrinel nu duce lipsă de noroc, talent şi frumuseţe. Frumoasa româncă a sosit la proiecţia filmului egiptean “Yomeddine” în cea de-a două seară a Festivalului de Film de la Cannes.

catrinel_menghia_2.jpg

catrinel menghia venetia premiu revelatie actrita
Catrinel a radiat de fericire la Veneţia, fiind răsplătită cu un premiu pentru tinerele talente
Foto: Getty
 

gettyimages-956572094.jpg

catrinel menghia cannes covor rosu
Românca stabilită în Italia a îmbrăcat o rochie roşie
Foto: Guliver/ Getty Images
 

Catrinel a purtat o creaţie a designerului italian Alberta Ferretti, iar accesorizarea a fost impecabilă. Actriţa a ales un set de bijuterii Chopard, format dintr-un inel şi colier cu diamante şi smarald.

gettyimages-956546026.jpg

catrinel menghia cannes covor rosu
Catrinel ales un set de bijuterii Chopard
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Românca a optat pentru o coafură lejeră şi un make-up natural. Rochia i-a scos în evidenţă trupul fără cusur, iar trena amplă i-a dat un plus de eleganţă.

gettyimages-956545988.jpg

catrinel menghia cannes covor rosu
Inelul cu diamante şi smarald a furat privirile tuturor
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Se iubeşte de şase ani cu un producător de fim

Catrinel Menghia a plecat din România să defileze pe podium, iar acum a ajuns actriţă de film şi designer. Are lumea modei la picioare, a făcut o avere din meseria de manechin și din contractele de imagine, a pozat pe coperta celor mai tari reviste din lume și este răsfățata marilor creatori de modă. Nici în viaţa sentimentală nu îi merge rău. Focoasa şatenă se iubeşte de şase ani cu celebrul producător de film Massimiliano Di Ludovico şi se îndreaptă cu paşi repezi spre altar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Catrinel Menghia, cunoscută sub numele de Catrinel Marlon în Italia, a avut o apariție strălucitoare la Festivalul de Film de la Veneția.

  • Fotomodelul Catrinel Menghia se bucură de o carieră la care alte femei, la 24 de ani, pot doar să viseze. Apreciată în ţară, dar mai ales în străinătate, ea recunoaşte într-un interviu acordat ziarului „Adevărul" că a avut noroc să ajungă în acest punct al vieţii ei.

  • Eşti considerată cea mai frumoasă româncă, ba și mai  mult: una dintre cele mai frumoase femei din lume. Dar, adaug eu, fără noroc. Sau norocul începe să-ți surâdă de-abia de aici încolo, de când ai făcut pasul cu divorțul.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1