Câţi bani fac minorii din showbiz. Click! îţi spune câte alocaţii câştigă pe oră adolescenţii talentaţi EXCLUSIV

6-7_vedete_nicole-cherry_14dum.jpg

Soliştii minori din showbiz-ul autohton câştigă o căruţă de lovele într-o singură oră de cântat

Le-a pus Dumnezeu mâna în cap şi i-a înzestrat cu talent, dar şi cu noroc. În showbiz-ul nostru şi-au făcut loc o grămadă de puşti, care concurează de la egal la egal cu “dinozaurii” muzicii româneşti. Click! îţi spune câţi bani de buzunar fac adolescenţii talentaţi, pe care îi auziţi zilnic la radio.

Cea poreclită “Cireşica”, pe numele ei de scenă Nicole Cherry, are doar 16 ani, însă a devenit cunoscută la 14 ani, când a debutat cu piesa „Memories”. Nicoleta Janina Ghinea, aşa cum o cheamă în buletin, a lansat mai multe piese şi videoclipuri, a participat la show-ul „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, merge la concerte, însă nu-şi neglijează nici şcoala, fiind elevă la Colegiul Naţional de Arte “Dinu Lipatti”. 

Nicole Cherry 2.500 euro/oră = 134 de alocaţii

Click! a aflat că Nicole Cherry face la vârsta ei un sac de bani, având un onorariu de 2.500 de euro pe un show de aproape o oră. Având în vedere că alocaţia de stat pentru copii s-a majorat de la 42 la 84 de lei, Nicole strânge într-o oră de cântat nu mai puţin de 134 de alocaţii.

O altă adolescentă talentată e Andra Gogan, care la 17 ani se poate mândri că a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung spectacol susţinut. Avea doar 15 ani când, împreună cu fratele ei, Răzvan (12 ani), a cântat 55 de melodii în 3 ore şi 20 de minute. Recordul a fost omologat oficial pe 15 septembrie 2009. Al doilea record incredibil e pentru “Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”, 16 la număr.

Andra îşi împrumută vocea personajelor Disney, precum doctoriţa Pluşica şi prinţesa Sofia. În plus, predă lecţii de dans şi a înregistrat o emisiune la Disney Chanel, dedicată fanilor “Violettei”, pentru care a primit în jur de 1.300 €. 

Andra Gogan 600 euro/oră = 32 de alocaţii

Pentru un concert, puştoaica de la Disney Chanel ia până la 600 de euro pentru o oră de show, asta înseamnă echivalentul a 32 de alocaţii

Dominique, solista care a colaborat cu Krem la piesa “Eroul meu”, pe numele ei adevărat Denisa Ioana Guţu, are doar 16 ani, însă experienţa ei e foarte vastă. Elevă la Colegiul Naţional de Arte Dinu Lipatti, ea a participat la mai multe festivaluri pentru copii şi, la un moment dat, a ajuns şi pe scena din Balcic, alături de un band profesionist.

“Atunci mi-am dat seama că viaţa mea trebuie să înceapă şi să se termine pe scenă”, ne-a spus ea.  

Dominique 800 euro/oră = 42 de alocaţii

De ceva timp, Dominique cântă şi cu o trupă de instrumentişti, iar după un concert de o oră ei îi revin până la 800 de euro, adică 42 de alocaţii.

Echipa care a lansat-o pe Nicole Cherry i-a dat o şansă şi lui Bibi, o tânără cântăreaţă foarte talentată, de doar 13 ani.

Pe numele ei adevărat Bianca Lixandru Mihaela, puştoaica a debutat cu piesa „Radio Song”, la care a realizat şi un videoclip cu regizorul Alex Ceauşu. Au urmat nenumărate piese, colaborări şi concursuri muzicale. 

Bibi 500 euro/oră = 26 de alocaţii

Pentru un recital, puştoaica primeşte de la 500 de euro în sus. Dacă împărţim suma la valoarea unei alocaţii lunare, obţinem nici mai mult, nici mai puţin de 26 de alocaţii.

Şi băieţii minori sunt bine reprezentaţi în showbiz. Mario Fresh, supranumit Justin Bieber de România, are doar 15 ani şi este protejatul lui Alex Velea. Anul trecut, ei au scos împreună piesa “Am rămas cu gândul la tine”, care a strâns peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

6-7-mario_14dum.jpg

Mario Fresh

Pe numele lui adevărat Mario Gălăţanu, puştiul a devenit cunoscut în 2011, când a ajuns în semifinalele “Românii au talent” (PRO TV).

Mario Fresh  500 euro/oră = 26 de alocaţii

Protejatul lui Alex Velea are priză la puştoaice, iar pentru spectacole are un onorariu de aproximativ 500 de euro. Asta înseamnă 26 de alocaţii de stat.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1