Câte sacrificii face «Zâna» pentru iubitul consul, mai tinerel cu 10 ani

a118-19-v-foto-mare.jpg

Andreea îşi menţine tinereţea cu o dietă pe bază de sucuri naturale

Andreea Marin a trecut prin trei divorţuri, însă eşecurile sentimentale nu au speriat-o. Dimpotrivă, şi-a adunat forţele şi, anul trecut, a intrat în altă poveste de dragoste, cu Adrian Brâncoveanu (32 de ani), consul în Libia. ”Zâna” susţine că între ei există ”potrivire”, lăsând de-o parte diferenţa de vârstă de un deceniu, pe care ştie să o mascheze cu brio.

”De un om care m-a rănit, mă debarasez emoţional”, spunea Andreea Marin (42 de ani), imediat după divorţul de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, de la începutul lui 2017.

a2218-19-v-foto-7-2-col-cu-.jpg

Adrian Brâncoveanu este mereu îmbrăcat la patru ace

 

Şi s-a ţinut de cuvânt. Arată din nou înfloritor, iar din luna mai a anului trecut, senzuala brunetă i-a dăruit inima lui Adrian Brâncoveanu, consul în Libia, la adresa căruia are numai cuvinte de laudă: ”Toţi trăim şi această poveste a dezamăgirii. El este un om asumat, cald şi cu un suflet mare. E potrivire!”, a spus vedeta tv, la Antena Stars.

a2untitled-1.jpg

Andreea trage din greu la sala de sport: ”Ne mişcăm şi noi puţin, după sarmale şi cozonaci?”

 

Cum însă între ei este o diferenţă de vârstă de zece ani, Andreea face tot posibilul ca ea să devină insesizabilă. Dar nu fără efort, căci şi-a postat pe contul de Facebook un munte de fotografii din saloanele de înfrumuseţare, dar şi din sala de sport. 

Andreea dovedeşte că are şi simţul umorului, căci în dreptul fiecărei poze, unele ”înfricoşătoare”, a adăugat comentarii amuzante.

a318-19-v-foto-1-1-col.jpg

A încercat şi masca cu minerale: ”Are efect ideal pentru partener: te reduce la tăcere”

 

Deunăzi, diva a şocat cu stratul gros de cremă cu care şi-a acoperit chiar şi buzele: ”Masca hidratantă cu minerale, cu efect ideal pentru partenerul tău de viaţă: te reduce la tăcere! Cică viaţa de cuplu are şanse maxime dacă o faci cât mai des”, a scris ea.

a418-19-v-foto-3-2-col.jpg

Este mulţumită de masca facială: ”Nu este un film SF, este mască facială cu infraroşii”. A urmat un program de detoxifiere: ”După cura de sucuri voi mânca o pizza raw-vegan”

 

Andreea testează şi tratamentele revoluţionare: ”Ceea ce vedeţi în imaginea desprinsă parcă dintr-un film SF este, de fapt, o mască facială pe care mi-am propus să o încerc. SkinTech înseamnă fototerapie 3 în 1: cu infraroşii. Lumina albastră reduce erupţiile cutanale, minimalizează acneea, atenuează leziunile vasculare, cea roşie accelerează producţia de colagen şi de elastină, iar cea violet hidratează tenul”, laudă ea noua tehnică de întinerirea a tenului.

a518-19-v-foto-5-2-col.jpg

Baia turcească îi face Andreei pielea frumoasă

 

Dar Andreea Marin este prezentă, aproape în fiecare zi, şi în sala de sport: ”Ne mişcăm şi noi puţin, după sarmale şi cozonaci?”, îşi îndeamnă ea admiratoarele să dea jos colăceii, după masa îmbeluşugată de Sărbători.

”Zâna”  a trecut şi ­printr-un program detox, la un centru din Braşov, unde a ţinut o cură de sucuri şi de supe.

loading...
Loading...

Citește și

  • andreea marin surprize

    Andreea Marin a făcut spectacol timp de nouă ani la TVR 1 cu emisiunea "Surprize, surprize!", de la care s-a retras în 2008. Deşi toată lumea credea că "Zâna" încasa un salariu colosal pentru apariţiile ei strălucitoare în care făcea oamenii fericiţi, vedeta a mărturisit că la început şefii nu au fost foarte generoşi cu ea. Prezentatoarea a povestit ce îşi permitea să-şi cumpere cu banii pe care îi lua la debutul ei în televiziune.

  • andreea marin iubit nou consul

    Simte fluturaşi în stomac şi a recunoscut drept! După ce a fost surprinsă în compania iubitului, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani, Andreea Marin a făcut primele declaraţii despre noua ei poveste de dragoste. Deşi a trecut prin mai multe eşecuri amoroase, "Zâna" şi-a mai dat o şansă şi declară că este liniştită şi fericită.

  • Foto

    Andreea Marin (43 ani) este o femeie de succes şi mama unei fetiţe de 10 ani care îi înseninează fiecare zi. Andreea este implicată într-o multitdine de proiecte umanitare şi de acţiuni caritabile şi nu prea a avut noroc în sfera amoroasă. Lucrurile s-au schmbat, însă, în urmă cu câteva luni atunci când l-a întâlnit pe cel care îi este alături, un angajat al Ministerului Afacerilor Externe.

  • Frumoasă, zâmbitoare și elegantă, așa a fost Andreea Marin, marți seara, 5 decembrie, la Atipic Gift, un eveniment caritabil pe care l-a prezentat. Vedeta a venit însoțită de fiica ei, Violeta, și s-au bucurat de ­atmosfera de basm pregătită la Hala cu Flori.