Câte operații are Bia Khalifa, concurenta care a șocat "iUmor": "Mi-au tăiat buza de sus, mi-au pus grăsime în șolduri"

bia_khalifa-iumor.jpg

Bia Khalifa vrea să semene cu fetele din clanul Kardashian
foto: Instagram

Bia Khalifa șochează din nou! Iubita manelistului Dani Mocanu, pe numele ei adevărat Bianca Niculai, a uimit la ultima ediție a emisiunii iUmor, purtând mască de protecție pe post de bikini și sutien.

Prestația sa, însă, nu l-a încântat deloc pe juratul Mihai Bendeac. Bia Khalifa nu se lasă însă prea ușor și vrea să facă o carieră în televiziune. Pentru asta, tânăra, care are doar 20 de ani, a apelat la mai multe intervenții estetice, practic este "tunată" din cap până în picioare. Prima operație estetică a făcut-o la numai 17 ani, intervenție pentru care a semnat atunci mama ei. „Am făcut prima intervenție la 17 ani. Implantul mamar și rinoplastie. A semnat mami. N-a fost de acord. Eu singură mi le-am plătit. Dansam atunci și m-am lăsat după ce am descoperit OnlyFans (platformă cu conținut pentru adulți, contra cost)”, a declarat tânăra, la emisiunea "Showbiz report", de la Antena Stars. Deși a bifat deja mai multe intervenții estetice, Bianca nu vrea să se oprească aici și are în plan să-și mai facă o operație.

bia_khalifa-iumor.jpg

Tânăra nu a impresionat nici cu glumele, nici cu ținuta
foto: Antena 1

“Au urmat alte operații: revizie la rinoplastie, nu puteam să mai respir (a fost a doua operație la nas), la buze lipslifting (mi-au tăiat buza de sus), apoi ochii de chinezoiacă (e tot un fel de lifting), am și lipoaspirație și mi-am băgat și grăsime în șolduri. Urmează să-mi fac și fund de braziliancă și vreau să scot silicoanele. Nu știu, sincer, de ce le-am pus, își puneau dansatoarele atunci și am zis s-o fac și eu. Le scot și îmi fac fund de braziliancă”, a mai declarat tânăra, la Antena Stars.

Citește și:

VIDEO Moment interzis minorilor la iUmor. A purtat mască de protecție pe post de bikini și sutien. Ce i-a spus Bendeac

VIDEO Cine e dulcica de la iUmor care a primit inimioare de la Cheloo. Tânăra l-a executat pe Bendeac

 

Loading...
 
 

Citește și