Cătălin Tomată s-a afișat cu noua iubită. E leită Elena Băsescu

elena-basescu-catalin-tomata-botez-2019.jpg

Cătălin Tomată și Elena Băsescu, pe vremea când erau împreună
foto: arhivă personală

Nu mai e rost de împăcare între Elena Basescu (41 de ani) și fostul iubit, Cătălin Tomată (29 de ani)! Deși aceștia au petrecut de curând o vacanță la mare împreună, de dragul fiicei lor, Anastasia, povestea lor de dragoste a rămas în trecut. Tomată s-a afișat deja cu noua sa cucerire, medic rezident, care seamnă leit cu Elena Băsescu în tinerețe.

În ultima perioadă, Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, zis Tomată, s-au afișat destul de des împreună, nu doar pe rețelele sociale, dar și în viața privată. Cei doi au fost împreună la aniversarea fetiței lor, pe 4 iunie, iar luna aceasta au mers într-o vacanță la mare, cu fiica lor, Anastasia (3 ani). Mulți au speculat că cei doi vor ajunge să se împace. Supriză, însă! Fostul partener al fiicei lui Traian Băsescu și-a găsit o altă iubită. Bărbatul a publicat pe contul de Instagram o fotografie alături de tânăra focoasă, medic rezident, care seamănă leit cu Elena Băsescu, când era mai tânără. Aflați la un restaurant de fițe, aceștia au imortalizat momentul, iar tânărul o strânge la piept pe noua sa cucerire.

tomata-iubita.jpg

Cătălin Tomată, în brațe cu noua iubită
foto: Instagram

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe s-au despărțit în septembrie 2019, după doi ani de relație. Cei doi au custodie comună și petrec mult timp împreună cu fiica lor, Anastasia. În perioada în care au fost separați, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, nu s-a afișat cu niciun bărbat, ci s-a dedicat în totalitate creșterii celor trei copii ai săi, Sophia, Traian și Anastasia.

Citește și:

Elena Băsescu, împăcare cu fostul iubit, Cătălin Tomată? Imagini superbe din vacanța cu fiica lor. "Tătic la datorie"

Elena Băsescu și fostul iubit, împreună la ziua fiicei. Anastasia a avut o petrecere ca în basme

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1