Cătălin Moroșanu, mesaj pentru Alex Velea după Survivor: „Vezi că Zanni face dinți și te mușcă!”

catalin-morosanu.jpg

catalin morosanu
Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România
foto: Kanal D

Cătălin Moroșanu (36 de ani) a venit total schimbat de la competiția Survivor România! Sportivul a ieșit din concurs în urma unei accidentări foarte serioase, a avut ruptură de menisc și va trebui să se opereze în curând. Moroșanu a vorbit despre experiența Survivor ca fiind cea mai grea la care a participat de până acum.

„Nu a fost niciodată vorba de alimentație, eu sunt obișnuit să sufăr de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care trăiam acolo. La un moment dat au picat măștile și când vedeai caracterul unora, nu-ți mai venea să-i mai susții. Nu e stilul meu! Când vezi așa oameni îndoelnici, ți se ia. Atunci am căzut, îmi venea să plec acasă! Am spus că vreau să plec! Mă bucur din toată inima că-s acasă, Dumnezeu mi-a dat un semn! A fost foarte greu! Cel mai greu a fost să locuiești cu oamenii, nu traseele. În zilele libere zici că eram la pușcărie. Era ziua fetiței mele pe 16 februarie și am uitat! Stăteam și săpam un wc. Experiența asta a fost cea mai grea dintre toate show-urile! Am vrut să slăbesc să fiu bun pe traseu, eram bătrânel, puțin plinuț. Am avut 97 când am plecat. De când am venit acasă m-am îngrășat 5 kilograme, am băgat ca MIG-ul”, a declarat Moroșanu la Teo Show.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Cătălin Moroșanu, cel mai tulburător discurs de adio. S-a îmbrățișat cu Starlin și l-a făcut să plângă

Cătălin Moroșanu: ”Andreea Antonescu nu era sportivă, dar avea un super caracter”

Cătălin Moroșanu a vorbit și despre colegii lui, despre unii în mod elogiativ. În schimb Zanni a fost pus la colț de cunoscutul luptător. Moroșanu i-a transmis un mesaj de avertizare lui Alex Velea în ce-l privește pe favoritul lui din concurs. 

Andreea Antonescu nu era sportivă, dar avea un super caracter, pe mine m-a încurajat! Și uite că nu a rămas în concurs. Cei care au rămas acum sunt egali din punct de vedere sportiv. Dar e important și caracterul. Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Știu că Velea îl susține. Îi dau un mesaj lui Velea: «vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște!». Nu înseamnă că dacă ești crescut la casa de copii, îți dă cineva dreptul să te comporți așa. Pe Elena o văd în finală, îmi place caracterul ei. Fetele au dereglări homonale. Nu au avut ciclu de când au venit. Pentru femei e cruntă această competiție. Femeile sunt niște eroine”, a mai spus Moroșanu.

Citește și:

Cătălin Moroșanu urmează să se opereze, după ce s-a accidentat la „Survivor România”: „Situația e destul de gravă”

Loading...