Cătălin Măruță a licitat două tricouri de campion cu 5.500 de euro. Racheta Simonei Halep a fost adjudecată cu 5.000 euro!

catalin-maruta.jpg

Catalin Măruță
Cătălin Măruță a fost desemnat cel mai generos licitator
Foto: Facebook

Cătălin Măruță a fost desemnat cel mai generos licitator, miercuri, la evenimentul caritabil organizat în beneficiul Asociației Ensar Duman. Prezentatoru TV a obținut tricourile de campioni ale lui Gică Popescu și Gheorghe Hagi contra sumei de 5.500 de euro!

15.600 de euro au fost strânși, miercuri seara, la aniversarea donată în scop caritabil de afaceristul Ensar Duman asociației care îi poartă numele. Cătălin Măruță a fost desemnat cel mai generos licitator după ce a obținut tricourile de campioni, ale lui Gică Popescu și Gheorghe Hagi, contra sumei de 5.500 de euro.

Racheta semnată de Simona Halep a fost adjudecată contra sumei de 5.000 de euro, iar tricoul de campion la Roland Garros a lui Ilie Năstase a intrat în posesia noului proprietar contra sumei de 2.500 de euro.

Cel mai neobișnuit obiect scos la bătaie la licitație a fost o sticlă de apă plată de 1 litru, aparent banală, care a adus însă 600 de euro în contul Asociației Ensar Duman.

Ce vedete au fost prezente la eveniment

Spuma showbiz-ului și lumea afaceriștilor de top și-au dat întâlnire, ieri seara, la restaurantul Arogant din București, la aniversarea afaceristului Ensar Duman. Evenimentul a fost grandios, cu peste 180 de invitați proveniți din mediul de afaceri, showbiz și mass-media.

Au fost prezenți: Ilie Năstase și Ioana Simion, Cătălin Măruță, Lora, Ovidiu Lipan Țăndărică, Viorica și Ioniță de la Clejani, Oana Roman, Cătălin Cazacu, Giani Kiriță, Denisa Nechifor, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Roxana Ciuhulescu, luptătorii Andrei și Bogdan Stoica, Nicoleta Nucă, Radu Groza, Margherita de la Clejani, Adina Buzatu, Mihai Mitoșeru, Oana și Viorel Lis, Gabriel Toncean și mulți, mulți, alții.

Kamara a cântat mai multe piese, una împreună cu fiul său Leon. Micuțul, diagnosticat cu tripareză spastică și aflat sub tratament cu celule stem este sprijinit de Asociația Ensar Duman.

Sărbătoritul a avut un tort de 30 de kilograme, iar Lora, Vali Vijelie, Jean de la Craiova și Cătălin Cazacu i-au cântat împreună La mulți ani!

 

Asociația Ensar Duman se implică în rezolvarea cazurilor medicale deosebit de grave a căror șanse de vindecare se află în spitalele din Turcia.

Cei care doresc să facă donații o pot face direct în Conturile Asociației Ensar Duman

 

RO37BACX0000001712976001 CONT LEI

 

RO10BACX0000001712976002 CONT EURO

 

RO80BACX0000001712976003 cont USD

 

deschise la Banca UniCredit, sucursala Charles de Gaulle Plaza, București sec 1.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1