Cătălin Cazacu, mărul discordiei din “Ferma”, dă cărţile pe faţă. De ce-l iubesc femeile

catalin-cazacu-victor-slav.jpg

Catalin Cazacu victor slav
Cătălin Cazacu şi Victor Slav, la OK! Golden Night 2019
foto: Vali Mirea

Fost concurent la “Exatlon” (Kanal D), acum unul dintre prezentatorii emisiunii „Vulturii de noapte”, de la același post tv, Cătălin Cazacu a ajuns mărul discordiei și subiect de discuție la o altă emisiune. Este vorba despre “Ferma” (PRO TV), unde Brigitte Năstase, aflată în competiție cu Claudia Pavel și cu Carmen Negoiță, a mărturisit că toate trei au avut, pe rând, relații cu celebrul motociclist. Pe Cătălin Cazacu l-am întâlnit miercuri, 20 februarie, la OK! Golden Night 2019, eveniment care a avut loc l Face Club din Bucureşti.

Click!: Ce face Cătalin Cazacu, cum eşti?

Cătălin Cazacu: De la bine în sus şi rău la nimeni! E o vorba a mea...

2018 a fost anul tău în televiziune, ai participat la "Exatlon", ai prezentat "Cash Taxi” şi “Vulturii de noapte”. 2019 crezi că va fi la fel?

Absolut, a fost cel mai misto an al meu şi a fost un pic mai rau decât va fi anul ăsta. 2019 simt că va fi mai bun ca anul trecut. Suntem abia în februarie şi am început anul în calitate de prezentator, nu de concurent. Săptămâna asta sunt jurat la “Bravo, ai stil!”, alături de Victor Slav. Alte surprize le veţi afla de la Kanal D, atunci când postul le va comunica.

Suntem în februarie, luna îndrăgostiţilor. Cum vezi tu luna asta?

E frumoasă luna iubirii, dar la mine începe la 1 ianuarie şi se termină pe 31 decembrie.

În ultima vreme eşti cel mai iubit dintre pământeni...

Exact... Cel mai iubit

Nu ştiu dacă ştii, dacă eşti la curent, dar la alte posturi TV, la PRO TV, în reality-show-ul “Ferma”, se duc dispute aprige în ceea ce te priveşte.

brigitte-sfat-carmen-negoita-cearta.jpg

Brigitte Năstase și Carmen Negoiță, „la cuțite” la Ferma

Nu ştiu despre ce vorbeşti, dar la mine acasă pot să spun că este foarte linişte momentan.

Cu cine locuieşti acum?

Treaba mea, de la pragul uşii mele încolo este doar viaţa mea particulară.

Iubeşti în momentul ăsta?

Iubesc tot timpul.

Se apropie Dragobetele (4 februari). Ce surprize pregăteşti femeii iubite?

Femeii iubite, nu contează care e, îi pregătesc surprize în fiecare zi. Pentru că dacă i-aş pregăti o singură dată pe an sau de două ori sau de câte ori or fi sărbatorile astea, pe care le sărbătoreşte toată lumea, mai nou, n-ar fi normal să stea cu mine. Dar eu sunt un romantic incurabil şi de aia îmi place să surprind.

Care este ultimul cadou pe care l-ai făcut femeii iubite?

Eu sunt cadoul oferit. Aşa de des fac cadouri.

Când a fost ultima cină romantică la care ai fost?

Cât e ceasul? Depinde de romantism, pentru că fiecare îl defineşte altfel. Se pare că atunci când stai cu o persoană de care îţi este drag nu contează unde şi cum arată masa la care staţi, ea poate fi catalogată romantică.

Cum te-ai caracteriza în câteva cuvinte?

Bărbat! Ceea ce e cam greu de spus despre bărbaţii din ziua de azi, dar e percepţia mea. Eu sunt încă pe stil vechi. La mine bărbatul arată cum arăta tata la vârsta mea.

Ai regretat vreodată o relaţie?

Am o vorbă care spune aşa: îl invidiez pe tata pentru că a întâlnit-o pe mama. N-am regretat nici o relaţie, nu trăiesc cu regrete, e o greşeală să trăieşti cu regrete.

Loading...

Citește și

  • margareta paslaru ok golden night

    Margareta Pâslaru este scumpă la vedere, mai ales la evenimente mondene, dar şi atunci când iese din casă îşi face apariţiile memorabile. Aşa s-a întâmplat şi miercuri seară (20 februarie), când artista în vârstă de 75 de ani a demonstrat că ţine pasul cu vremurile actuale şi a apărut într-o ţinută îndrăzneaţă. Ştia că merge la o gală şi a folosit o combinaţie de nuanţe, auriu-argintiu, duet greu de purtat.

  • iulia zgripcea andrei barbulescu

    Şi-a culcat cei trei copii şi imediat ce micuţii au adormit şi-a făcut prezenţa la Ok! Golden Night 2019, petrecerea anuală a Revistei Ok! România. O prezentatoare care de jumătate de an a dispărut de la tv a făcut miercuri seară (20 fenruarie) o figură frumoasă. La braţul soţului ei, vedeta tv a strălucit într-o rochie colorată şi lungă, care i-a pus în valoare silueta de fotomodel, deşi abia a născut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1