Cătălin Botezatu a spus de ce nu are operații estetice

catalin_botezatu.jpg

Cătălin Botezatu și-a spus părerea cu privire la operațiile estetice

Cătălin Botezatu și-a spus părerea cu privire la intervențiile medicale ale lui Cristi Borcea. Cătălin Botezatu a mărturisit că el nu-și dorește să-și facă niciun fel de operație estetică, în special injecții cu botox. Cătălin Botezatu a mărturisit că el nu face niciun fel de efort pentru a arăta cum arată în prezent.

Cristi Borcea și-a făcut injecții cu hormoni în închisoare, totul pentru a-și îmbunătăți viața sexuală, însă Cătălin Botezatu nu este de acord cu această decizie. Ba mai mutl de atât, el a mărturisit că este împotriva lor.

Botezatu a vorbit despre intervențiile estetice ale lui Cristi Borcea

„Injecțiile lui Borcea au ucis zeci de bărbați. Sunt bărbați care au exces și atunci nu au nevoie, alții vin cu un plus de testosteron, dar nu știu dacă întinerește foarte mult. Înainte injectate trebuie făcut un control pentru că orice urmă de cancer îl amplifică și riști foarte mult. Știu tineri din România care au făcut complicații", a declarat Cătălin Botezatu, la Xtra Night Show.  

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu a recurs la operații estetice

„Nu fac nici un efort ca să arăt așa, singurul lucru sunt cremele, am o prietenă care îmi trimite mereu. Nu stau să îmi pun 100 de creme, doar seara și dimineața. Îmi mai pun măști când sunt obosit. N-am operații estetice, nu am intervenții. Mie mi-e frică de tăieturi, nu am botox și nebunii. Am făcut terapia vampir”, a declarat Cătălin Botezatu.

Ce ritual de îngrijire are Bote

“Eu ma mentin in forma mancand corespunzator. Incerc sa consum ce e sanatos si evident, beau in continuare celebrele ceaiuri Zein cu ajutorul carora imi pastrez silueta. Cu sportul nu ma prea omor, cele 8 ore de somn nu le prea respect pentru ca n-am cand. Am multe proiecte la care lucrez. Operatii estetice, liposuctie… nu am”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz, în 2013.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Doi jurați de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, se pregătesc să plece împreună într-o vacanță de cinci stele. Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, căci despre ei este vorba, urmează să se bronzeze în Turcia, într-un complex de cinci stele.

  • Catalin Botezatu operatie inima

    Cătălin Botezatu (51 de ani) ne-a oferit un show de zile mari marți, 22 mai, alături de manechinele sale de top, pe scena amplasată în interiorul unui restaurant din zona Pipera. Celebrul designer și-a prezentat noua colecție estivală, în colaborare cu un cunoscut lanţ de hypermarket, însă ne-a vorbit şi despre ultimele noutăţi din viaţa lui. Din păcate, cele legate de sănătate nu sunt deloc bune.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1