Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul! Cum se va împărți averea designerului

catalin-botezatu-testament.jpg

Cătălin Botezatu a dezvăluit că și-a scris deja testamentul
Foto: Arhivă personală

După problemele de sănătate pe care le-a suferit recent, pe Cătălin Botezatu l-au năpădit câteva gânduri sumbre, iar designerul s-a gândit să-și pună la punct dorințele cu privire la împărțirea averii sale, în cazul în care operația sa pe colon nu ar fi reușit.

Deși creatorul de modă nu a dorit de-a lungul timpului să discute în mod deschis despre averea sa, se pare că ultimele sale cumpene din viață și-au pus amprenta asupra sa. S-a tot vehiculat că acesta ar avea în conturi peste 100 de milioane de euro, totuși designerul nu a vrut niciodată să vorbească de spre banii lui.

Cătălin Botezatu și-a făcut deja testamentul

Cu toate astea, Bote a dezvăluit recent că și-a făcut deja testamentul, iar averea a fost împărţită așa cum a considerat. „De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris.

Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Viva.

catalin-botezatu-turcia.jpg

Cătălin Botezatu s-a refăcut în Turcia după operație
Foto: Instagram

Cătălin Botezatu, operat de urgență la colon în Turcia

Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermica. Conform Cancan, intervenția chirugicală a durat aproximativ șase ore.

„Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore.

Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a mărturisit o persoană din anturajul designerului, potrivit sursei anterior menționate, la momentul respectiv. 

Loading...

Citește și

  • catalin botezatu

    Momente dramatice pentru Cătălin Botezatu, care a descoperit după o banală operaţie de apendicită că ar avea cancer. Celebrul designer s-a operat în vară, în România, pentru prima problemă, dar recent a ajuns cu dureri insuportabile la o clinică din Turcia. Creatorul de modă a fost supus unei operaţii complicate care a durat aproape şase ore, timp în care medicii de la Istanbul i-au înlăturat tumora de la colon şi l-au supus unui tratament chimioterspeutic hipertermic, o procedură prin care se încearcă diminuarea riscului de răspândire în organism.

  • Raluca Bădulescu, apel la rugăciune pentru Cătălin Botezatu: ”Trece prin cele mai grele momente!”

    Cătălin Botezatu trece prin momente dificile după ce a fost operat în Turcia, însă o mulţime de prieteni îi sunt aproape. Raluca Bădulescu, însă, colega lui de ”Bravo, ai stil” şi prietenă de ani de zile, a făcut un apel la rugăciune pentru însănătoşirea lui grabnică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1