Cătălin Botezatu: «Nu sunt fericit, e imposibil să mă iubească cineva, sunt doar un trofeu»

catalin-botezatu-operatie.jpg

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia
Foto: Cancan

La 52 de ani, creatorul de modă Cătălin Botezatu se recuperează după mai multe probleme de sănătate peste care a trecut recent.

Creatorul de modă spune, într-un interviu pentru femeide10.ro, că deși are tot ce își dorește, este singur și nefericit și că nici nu mai crede în dragoste. „Când nu muncesc, sunt singur și melancolic. Nu sunt fericit. Nu dă fericirea afară din mine, chiar dacă am aproape tot ce vreau. Mi-aș dori să fiu ca alții care n-au nimic, dar sunt fericiți. Încerc să-mi ocup timpul ca să nu mă gândesc că sunt atât de singur”, a spus Botezatu. Designerul nu mai crede nici în iubirea ca soluție salvatoare: „Notorietatea nu-mi mai dă voie. Sunt realist. Am destulă maturitate încât să-mi dau seama că sunt un trofeu. Dacă mâine aș ieși în stradă și aș merge cu tramvaiul fără ca lumea să mă cunoască, să fiu un oarecare și să fiu îmbrăcat modest, nu m-ar iubi lumea pentru că sunt un bărbat oarecare. Sunt realist. Niciodată n-am visat cai verzi pe pereți”.

A fost operat în Turcia

Momente dramatice pentru Cătălin Botezatu, care a descoperit după o banală operaţie de apendicită că ar avea cancer. Celebrul designer s-a operat în vară, în România, pentru prima problemă, dar recent a ajuns cu dureri insuportabile la o clinică din Turcia. Creatorul de modă a fost supus unei operaţii complicate care a durat aproape şase ore, timp în care medicii de la Istanbul i-au înlăturat tumora de la colon şi l-au supus unui tratament chimioterspeutic hipertermic, o procedură prin care se încearcă diminuarea riscului de răspândire în organism.

Citește și:

Cătălin Botezatu, operat de urgență la colon. Intervenția a durat 6 ore

Cătălin Botezatu, grav bolnav! Raluca Bădulescu, apel la rugăciune: ”Trece prin cele mai grele momente!”

 

Loading...

Citește și

  • Se menține tânăr și nimeni nu îi dă cei 52 de ani împliniți pe 3 decembrie, iar Cătălin Botezatu are de câțiva ani buni o rețetă proprie de regenerare a organismului. Creatorul de modă călătorește foarte mult în locuri exotice nepoluate, unde beneficiază de condiții ideale pentru meditație.

  • Cătălin Botezatu a avut prima reacție cu privire la afirmațiile făcute de un invitat al emisiunii Acces Direct care afirmă că fiul lui nu este biologic, iar tatăl acestuia ar fi Cătălin Botezatu. Designerul a vorbit despre aceasta situație și a negat faptul că Alexandru, băiatul în vârstă de 21 de ani, ar fi băiatul lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1