Cătălin Botezatu, extrem de bronzat la petrecerea OK! E aproape mulatru

bote.jpg

diana dumitrecu catalin botezatu
Bote și Diana Dumitrescu au strălucit pe covorul roșu
Foto: Dorin Constanda

Paradă de vedete la petrecerea OK!, joi (27 octombrie). Evenimentul de la Le Chateau a adunat nume mari din shobiz-ul românesc. Unele dintre cele mai surprinzătoare apariții a fost cea a lui Cătălin Botezatu, care și-a etalat un bronz de început de iarnă. Designerul a fost recent într-o croazieră, în Grecia, de unde a venit aproape mulatru.

Joi seară (27 octombrie), toată crema showbiz-ului românesc a fost prezentă la evenimentul „Designers On The Red Carpet”, organizat de revista OK!. Evident că nu putea lipsi Cătălin Botezatu, care s-a pozat pe covorul roșu alături de Diana Dumitrescu. Ce a atras atenția cel mai mult a fost bronzul extrem de evident al lui Bote. Cel mai probabil, creatorul de modă a stat prea mult la soare în vacanța petrecută în Grecia, în urmă cu o săptămână.

dc_0147.jpg

catalin botezatu diana dumitrescu
Bote și Diana Dumitrescu, la petrecerea OK!
Foto: Dorin Constanda
 

 

16 creatori talentați și muzele lor vedetă au acceptat provocarea OK! Designers&Muses. Cele 16 echipe compuse din designer și muza-vedetă au defilat pe scena de la Le Chateu. Creațiile au fost prezentate de către vedeta Prima TV Ioana Maria Moldovan. Diana Dumitrescu (33 de ani) a fost muza lui Cătălin Botezatu. Cei doi au părut scoți din vitrină, pe covorul roșu de la Le Chateu, toți ochii fiind ațintiți pe rochia superbă a Dianei.

 

Loading...

Citește și

 • catalin botezatu

  Designerul Cătălin Botezatu are o viaţă amoroasă agitată. Celebrul creator de modă a mărturisit că iubeşte o femeie de doi ani şi speră ca relaţia să nu ajungă într-un impas aşa cum s-a întâmplat în trecut cu a altă iubită care purta în pântece copilul lui.

 • catalin botezatu

  Cătălin Botezatu și-a reîntâlnit marea iubire la aniversarea Zinei Dumitrescu de la Snagov, când manechinele din ”generația de aur” a Mamei Zina au venit s-o sărbătorească pe cea care le-a marcat cariera. Designerul a dat nas în nas cu manechinul Dana Opsitaru, prima și cea mai mare iubire a vieții lui, iar întâlnirea l-a aruncat într-o stare de melancolie vecină cu depresia.

 • catalin botezatu operatie

  Creatorul de modă este fără îndoială unul dintre cei mai râvniţi burlaci. Designerul în vârstă de 48 de ani care nu a ajuns nici acum la altar a avut relaţii cu doamne celebre, iar Click! îţi spune care sunt femeile din viaţa lui Cătălin Botezatu care i-au lăsat urme adânci în suflet.

 • catalin botezatu

  Acum, Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri români. La 49 de ani, chipul nu îi trădează vârsta artistului. Totuși, nimeni nu știe cum arăta el în urmă cu 27 de ani, la frageda vârstă de numai 22 de ani.

 • catalin botezatu

  A surprins pe toată lumea când a spus că are o relație amoroasă de doi ani, mai ales că toată lumea îl credea singur. Deși nu vrea să-i dezvăluie identitatea noii iubite, Cătălin Botezatu a spus că îi place să fie provocat în iubire și că speră ca actuala parteneră să fie ultima femeie pe care o să o iubească.

 • De aproape doi ani, Catalin Botezatu este imaginea unei mărci célèbre care produce trolere și genți de voiaj. Colorate sau cu un design special, produsele a căror imagine este designerul au devenit imediat preferatele publicului pasionat de călătorii.