Cătălin Botezatu a defilat la Timișoara Fashion Week. Cosmina Păsărin a prezentat show-ul

catalin-botezatu-timisoara.jpg

Cătălin Botezatu a fost prezent la Timișoara Fashion Week

Evenimentul Timișoara Fashion Week a avut loc în weekend și a fost prezentat de Cosmina Pasarin. Show-ul, care a avut tematica "jungle vibes", a găzduit colecțiile a 16 designeri de top.

Ediția a V-a a festivalului de modă Timișoara Fashion Week a avut loc vineri, 25 septembrie, și s-a desfășurat la Iulius Town Mall, sub tematica “Jungle Vibes”. Sub deviza “Împreună punem vestul pe harta modei românești”, de 5 ediții,Timișoara Fashion Week a devenit deja un brand și iată că organizatoarea Rodica Costea și-a dorit ca și anul acesta să ducă tradiția mai departe, în ciuda situației create de Coronavirus.

Cu mari restricții și reguli care au fost respectate întocmai, peste 500 de oameni au venit să urmărească show-ul de modă prezentat de Cosmina Pasarin, la care au luat parte 16 designeri. Invitat special a fost Cătălin Botezatu (53 de ani), care a prezentat două colecții impresionante, în stilul său caracteristic, reușind să facă un moment de top.

rodica_costea.jpg

Colecția de lenjerie intimă “Wild Sleeping” by Rodica Costea Royal.

A fost aplaudat, iar după eveniment acesta a făcut fotografii cu fanii. Ca de fiecare dată, Bote a venit și acum îmbrăcat extravagant, în haine scumpe, cu ochelari de marcă. Dintre colecțiile prezente, a atras atenția și colecția de lenjerie intimă “Wild Sleeping”, a brandului Rodica Costea Royal.

cosmina-pasarin.jpg

Cosmina Păsărin a prezentat evenimentul de la Timișoara

Cosmina Păsărin, în vervă la Timișoara Fashion Week

Chiar dacă este pandemie, Cosmina Păsărin nu stă deloc degeaba. Este maestru de ceremonii la evenimente de ani buni și străbate toată țara în lung și în lat. Anul acesta, ce-i drept, din cauza pandemiei, acțiunile au fost mai rare, însă nu a stat pe loc. În septembrie s-a perindat mai mult în vestul țării, unde a avut două evenimente la Timișoara. Este vorba despre "Atipic Beauty" și Timișoara Fashion Week. La cei 38 de ani pe care îi împlinește pe 2 octombrie, Cosmina arată impecabil. Nopțile nedormite, stresul nu au lăsat urme pe chipul ei.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1