Cât a plătit Moș Crăciun pentru cadoul Adelinei Pestrițu: «Mi-a adus ce mi-am dorit»

virgil-steblea-adelina-pestritu-fiica-zenaida.jpeg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și micuța Zenaida au petrecut primul Crăciun acasă, dar Revelionul, la spital
foto: arhivă personală

Linişte, dragoste şi bani mulţi. De asta are parte acum Adelina Pestriţu. Vedeta, care acum doi ani a renunţat la colaboarea cu Kanal D, o duce bine din contracte de imagine, se ocupă de magazinul ei online, de familie, iar Moș Crăciun a răsplătit-o și el fix cu darurile pe care i le-a cerut.

Ca un basm arată viața Adelinei Pestrițu (32 de ani) sau cel puțin așa reiese din postările ei pe rețelele sociale. Mereu alături de iubitul Virgil Șteblea și de fiica lor, Zenaida Maria (5 luni), alintată Baby Zeny, Adelina ne ține la curent cu tot ce mișcă în familia sau în cariera ei. Astfel, nu putea lipsit momentul în care bruneta a deschis cadourile de la Moș Crăciun, iar aici cu siguranță a stârnit câteva invidii în rândul fanelor.

adidasi-chanel-adelina-pestritu.jpeg

adelina pestritu cadou
Adidași Chanel, 800 de euro

"Eu v-am zis că am fost cuminte, mi-a adus exact ce i-am cerut", a scris Adelina pe Instagram, în timp ce deschidea pachetele cu încălțăminte de lux. Bruneta a primit o pereche de adidași Chanel, din colecția Primăvara-Vară 2018, care costă 800 de euro, și o pereche de pantofi stiletto, care poartă semnătura designerului francez Alexandre Vauthier, și pe care i-am găsit în magazinele online cu 700 de euro perechea. Astfel, la un simplu calcul, Moșul a scos din desagă 1500 de euro ca să o răsfețe pe Adelina, asta ca să nu mai punem la socoteală cadoul lui Virgil sau al micuței Zenaida.

pantofi-cadou-adelina-pestritu.jpeg

adelina pestritu
Adelina a primit și pantofi cu toc Alexandre Vauthier, de 700 de euro
foto: arhivă personală

 

 

Loading...

Citește și

  • Linişte, dragoste şi bani mulţi. Aşa arată acum viaţa Adelinei Pestriţu.Vedeta, care acum doi ani a renunţat la colaboarea cu Kanal D, o duce bine din contracte de imagine, se ocupă de magazinul ei online, şi şi-a luat bolid nou.

  • Adelina Pestrițu și-a creștinat sâmbătă, 10 noiembrie, fetița. Zenaida Maria, fiica fostei prezentatoare tv și a afaceristului Virgil Șteblea a fost botezată, iar la veniment au participat apropiații familiei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1