Cât a luat Mihaela Rădulescu pe o reclamă în care mai joacă Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits

mihaela-radulescu-lidl.png

mihaela radulescu in reclama lidl
Mihaela Rădulescu a fost plătită regește pentru reclama la Lidl
foto: captură/YouTube

La 50 de ani, Mihaela Rădulescu e mai activă decât oricând, iar imaginea ei, construită cu multă atenție de-a lungul timpului, se vinde din ce în ce în ce mai scump. Click! a a flat că diva de la Monaco a fost plătită regește pentru o reclamă la un lanț de magazine, în care apare alături de actorul Andrei Aradits și chef Florin Dumitrescu.

Mihaela Rădulescu a avut un an 2019 pe cinste. A început prin a prezenta “Ferma – Un nou început”, alături de Cristian Bozgan, şi încheie în forță, cu o reclamă la un lanţ de magazine pentru care a fost plătită cu o sumă în euro cu patru zerouri. În plus, se aude prin târg că pregăteşte un nou sezon din “Ferma – Un nou început”, pentru care deja se fac pregătiri.

Surse de încredere au declarat pentru Click! că Mihaela Rădulescu a fost solicitată să joace în reclama de la Lidl atunci când a venit în țară să filmeze pentru emisiunea ”MasterChef” de la Pro TV. Ea s-a alăturat astfel actorului Andrei Aradits și bucătarului Florin Dumitrescu, cei doi fiind imaginea lanțului de magazine de ceva vreme.

mihaela-radulescu-aradits-dumitrescu.png

mihaela radulescu chef dumitrescu si andrei aradits in reclama lidl
Mihaela Rădulescu apare alături de chef Florin Dumitrescu și actorul Andrei Aradits în reclama la Lidl
foto: captură/YouTube

 

Cât a stat în Bucureşti, Mihaela Rădulescu s-a bucurat de un tratament preferinţial, a stat la un hotel de lux din centrul Bucureştiului şi a avut o mașină cu şofer la dispoziţie.

Citește și:

Mihaela Rădulescu suferă la ”Ferma”! ”Mi-am distrus cizmele Chanel și am făcut febră 42”

Cât erotism acasă la Mihaela Rădulescu! Covor cu păr pubian, scaune cu fese, statui care fac sex

Loading...

Citește și