Cât de sexy este în lenjerie intimă iubita lui Florin Ristei! De ce a fost comparată cu Naomi Campbell

naomi-ristei.jpg

naomi si ristei
Naomi și Ristei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste
Sursă foto: Arhivă personală

Florin Ristei, membru al juriului X Factor trăiește de câteva luni o poveste de dragoste cu Naomi Hedman, concurentă care a fost comparată cu Naomi Campbell. Iubita artistului are frumusețe exotică și nu ezită să afișeze în mediul online fotografii în care pozează provocator, îmbrăcată sumar. Cel mai mare fan al său este chiar Florin Ristei care nu ratează ocazia de a aprecia instantaneele iubitei.

Florin Ristei și Naomi Hedman sunt împreună de puțin timp, dar și-au făcut deja publică relația. Ambii postează fotografii din care reiese clar că dragostea plutește în aer și că se bucură de compania reciprocă. Vedetele autohtone i-au tachinat și le-au adresat complimente, iar Florin se mândreește cu cea care i-a adus zâmbetul pe chip.

naomi-in-lenjerie.jpg

naomi in lenjerie
Iubita lui Florin Ristei pozeză fără inhibiții
Sursă foto: Arhivă personală

Naomi Hedman are 27 de ani și a fost comparată, pe bună dreptate, cu Naomi Campbell. Frumusețea exotică, picioarele interminabile și formele generoase cu care a fost înzestrată de Mama Natură o fac o apariție greu de ignorat.

naomi-hedman-2.jpg

naomi hedman
Naomi Hedman întoarce toate privirile
Sursă foto: Instagram

Sigură de atuurile sale fizice, Naomi pozează îndrăzneț pe pagina personală de Instagram, iar aprecierile sunt de ordinul miilor. 

Cine este Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei

naomi_7.jpg

naomi
Naomi a pozat pentru brand-ul de haine Nissa
Sursă foto: Arhivă personală

Naomi Hedman s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show britanic, intitulat «Ex on the beach», unde a făcut furori și a creat controverse. Și-a făcut apariția în sezonul cu numărul 4 al show-ului, în 2016.

A lansat o piesă alături de un cântăreț străin, iar asta înseamnă că nu este o începătoare nici în muzică, deși nu i-a impresionat din prima pe jurații „X Factor”. 

naoi-dresuri.jpg

naomi
Sursă foto: Arhivă personală

La „X Factor” România, Naomi a cerut o a doua șansă pentru a rămâne în concurs, iar Florin Ristei s-a oferit să o sprijine într-un duet, pentru cea de-a doua piesă. Rezultatul – 4 de DA, iar Naomi merge în Bootcamp în grupa Deliei.

Loading...
 
 

Citește și