Cât câștiga Teo Trandafir când s-a angajat în televiziune

teo-trandafir.jpg

Teo Trandafir nu câștiga mult când a început să lucreze în televiziune

Teo Trandafir a dezvăluit ce salariu avea ea când începuse să lucreze în televiziune în urmă cu mai mulți ani. Acum Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv și de curând ea a spus ce salariu avea când a pornit pe drumul televiziunii.

Teo Trandafir încasa la începuturile carierei sale aproape 2,000 de lei, bani pe care îi primea în plic. Ea avea impresia că era o sumă foarte mare deoarece îi primea în mai multe bacnote, însă la un moment dat ea a fost plătită cu bani mai mari și a resimțit lipsa. Atunci a început să plângă.

„Îmi aduc aminte de o perioadă în care aveam salariul de 2.000 de lei, o vreme când această sumă nu era mare lucru. Doar că eram plătită în banconte mici și, la final de lună, primeam banii în plic, alături de fluturașul de salariu. Aveam senzația că am câștigat considerabil. Într-o bună zi, m-au plătit în bancnote mari, aceeași sumă. Patru bancnote. M-am speriat îngrozitor și țin minte că am plâns. Pentru mine a fost o lovitură fantastică. Nu înțelegeam la vârsta aceea că valoarea banilor nu stă în greutatea plicului”, a povestit amuzată Teo Trandafir, conform libertatea.ro.

Teo prezintă și emisiunea Vrei să fii milionar

Teo Trandafir a devenit de curând și prezentatoarea emisiunii Vrei să fii milionar, pe lângă TeoShow pe care îl prezintă de mai mulți ani.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1