Câştigător finala ''Supravieţuitorul'': Lucian a pus mâna pe marele premiu de 100.000 €

lucian1.jpg

lucian zapp
Lucian Lupu a câștigat marele premiu de 100.000 de euro
Foto: captură Pro Tv

Cei trei finaliști, Otniela, Lucian și Iulian, au mers cap la cap în momentul în care s-au citit voturile juraților, dar Lucian, poreclit Zapp, este marele câștigător "Supraviețuitorul". Și-a adjudecat patru voturi din cele șapte, Iulian a luat două, iar Otniela a rămas cu unul.

Lucian a fost primul eliminat, dar a revenit în forță și a câștigat

zapp.jpg

lucian zapp
Lucian a fost favoritul juraților
Foto: captură Pro Tv

 

Deși în primul episod al emisiunii, Lucian a devenit liderul unuia dintre tributri bărbatul de 24 de ani, barman de meserie, a fost și cel dintâi eliminat. Cum regulile jocului le ofereau eliminaților posibilitatea de a merge pe Insula Exilului și de a continua competiția într-un plan paralel, Zapp a acceptat această șansă și a luptat până la epuizare și chiar și dincolo de ea.

Toată munca și sudoarea lui nu au fost în zadar, iar finalul a fost unul cum nu se putea mai fericit: a primit cecul de 100.000 de euro, dar și titlul de unicul supraviețuitor.

“Mă simt excepțional, de fapt e un cuvânt mic. Mă simt așa cum mi-am dorit să mă simt de la început: câștigător!”, a spus Lucian chiar după ce a aflat că el este câștigătorul "Supraviețuitorul".

Telespectatorii au votat pentru cel mai simpatic supraviețuitor în persoana Dianei. Au avut la dispoziție opt zile pentru a-și alege favoritul: "Mă bucur din suflet și le mulțumesc. Jur că nu mă așteptam", a declarat Diana când și-a luat trofeul din mâinile lui Dragoș Bucurenci.

diana.jpg

diana supravietuitorul
Diana a câștigat titlul de cel mai simpatic supraviețuitor
Foto: captură Pro Tv

 

La momentul începerii emsiiunii, cei șapte foști concurenți deveniți jurați își dăduseră deja voturile care au stabilit câștigătorul show-ului.

jurati.jpg

jurati
Cei șapte foști concurenți deveniți jurați
Foto: captură Pro Tv

 

Emisiunea, difuzată în direct, începând cu ora 20.30, a fpost transmisă dintr-un studio special amenajat, care a imitat decorul de la consiliul tribal, din Filipine.

18 concurenți au stat 44 de zile în sălbătivie, au făcut foamea și au luptat cu condițiile vitrege impuse de natură. Fiecare dintre ei și-a dorit să câștige titlul de unic supraviețuitor, dar doar trei au avut șansa de a se lupta pentru el și pentru premiul de 100.000 de euro: Lucian, Otniela și Iulian.

concurenti.jpg

concurenti
Cei trei finaliști de la "Supraviețuitorul"
Foto: captură Pro Tv

Ploieșteanul Lucian are 24 de ani și lucra ca barman înainte de a se înscrie la ceea ce a devenit testul vieții sale. După despărţirea părinţilor, eu şi fratele meu am rămas cu mama. Nu ne-a fost uşor, am simţit lipsa unui părinte, însă cred că orice întâmplare proastă are şi o parte bună. Cele mai importante calităţi sunt punctualitatea, sinceritatea”, a spus despre sine.

Iulian este mezinul competiției. El a sărbătorit 19 ani în Filipine. Este din Râșnov și practică săriturile cu schiurile. “În copilărie, evenimentul care m-a marcat cel mai mult a fost când am câştigat primul concurs din cariera mea, la abia două săptămâni de la începerea acestui sport. Am simţit în momentul acela că sunt cel mai bun”, a povestit el.

Otniela, singura fată rămasă în competiție, are 27 de ani, este din București și lucrează ca make-up artist. L aintrarea în competiție a spus: "Am avut o copilărie fericită, în care am călătorit mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt armonios. Consider că o parte negativă a copilăriei mele e faptul că am fost foarte răsfăţată".

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Decorul exotic din Filipine nu le-a făcut misiunea mai uşoară concurenţilor de la “Supravieţuitorul”: s-au chinuit să-şi procure hrana, să câştige probele extenuante şi să avanseze în competiţie. Pe cei trei finalişti, desemnaţi luni aseară, îi despart doar câteva ore de premiul cel mare, care va fi înmânat marţi (22 noiembrie), în direct, la studiourile PRO TV din Ştefăneştii de Jos.

  • Cel mai tare reality-show al toamnei va debuta la începutul lunii septembrie, la Pro TV. Prezentatorul Dragoş Bucurenci şi cei 18 concurenţi, dar şi echipa de filmare, au trecut prin întâmplări palpitante şi au înfruntat temperaturi greu de suportat. Premiul pus în joc: 100.000 de euro.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5