Carmen Tănase se laudă cu fiul ei: «În afară de Tudor, mare şmecherie nu am făcut!»

carmen_tanase_antena_1.jpg

carmen tanase
Carmen Tănase are un fiu regizor
Foto: arhivă personală

Carmen Tănase a ajuns actriţă dintr-o întâmplare, dar s-a dedicat totul profesiei. Iubită și talentată de publicul român, îndrăgita actriță a făcut mărturisiri emoționante despre drumul pe care l-a ales, în cadrul emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza, astăzi la Happy Channel.

Carmen Tănase şi-a început cariera artistică în urmă cu aproximativ trei decenii. celebra actriţă a povestit cum a ajuns de fapt să fie distribuită în roluri cae i-au adus celebritatea.

“A fost pur și simplu o întâmplare. Eu nu voiam să mă fac actriță, eu voiam să mă fac inginer zootehnist sau medic veterinar”, a mărturisit Carmen Tănase, însă lucrurile au luat o altă direcție pentru ea. A studiat Actoria, la clasa Olgăi Tudorache. De atunci, au urmat numeroase proiecte, spectacole de teatru și seriale tv, ultimul dintre ele fiind «Fructul oprit», difuzat de Antena 1, miercurea, de la 20.00. 

carmen_si_tudor.jpg

carmen tanase tudor parhon
Carmen Tănase şi fiul ei, Tudor Parhon
Foto: arhivă personală

“Este o meserie care te ține tânăr pe dinăuntru permanent, pentru că e o joacă, practic. Te joci de-a … și îți asumi destine și te confrunți cu ele la un moment dat, și asta te ține tânăr … Mie îmi vine și acum să merg la club”, a povestit Carmen.

Pe de altă parte, aceasta recunoaște că există și dezavantaje.

“Este o meserie de renunțări (…) Viața personală e un fiasco. În afară de Tudo (n.r. fiul) , mare șmecherie nu am făcut în viața mea. Mi-am dedicat absolut totul profesiei.  În meseria mea nu există să întârzii. Eu sunt un om dezordonat, când vin de la cumpărături, las pungile în hol și le iau după trei ore. La cabină, eu îmi pun lucrurile pe umeraș, adică sunt alt om, e altcineva.”,  a completat Carmen într-un amplu interviu ce poate fi urmărit marţi la “CulTOUR”, de la Happy Channel. 

Tudor Parhon, băiatul lui Carmen Tănase, are 29 dr ani şi nu mai locuieşte în România. El a plecat la studii în străinătate şi s-a stabilit acolo. Fiul actriţei este regizor în Olanda.

loading...
Loading...

Citește și

  • Carmen Tanase, Flacarica, Inima de tigan, aniversare, tragedie, deces, vaduva

    Carmen Tănase este inegalabilă în comedii, iar în viața de zi cu zi oamenii se strâng ciorchine în jurul ei, pentru că are o poftă de viață de invidiat. Actrița a trecut însă printr-o mare dramă, în anul 2000, când inima soțului ei, Victor Parhon, a încetat să mai bată. Singura ei alinare este fiul lor, Tudor, un regizor talentat. În 18 ianuarie, artista a împlinit 57 de ani.

  • carmen tanase

    Cabral a avut șansa să întâlnească în România o mulțime de personalități, iar prin stilul său unic, respectuos și amuzant, a reușit să se facă plăcut nu doar de fani, ci și de vedete. Într-una dintre poveștile de pe blogul său personal, prezentatorul Tv își amintește de momentul în care a întâlnit-o pentru prima dată pe actrița Carmen Tănase.