Carmen Harra, previziuni șocante despre divorțul dintre Anamaria și Reghe: «Copilul care vine e reîncarnarea fiicei lui pierdute»

carmen-harra.jpg

Carmen Harra

Nu mai dă nici o șansă mariajului sexy impresarei, care este deja o poveste trecută pentru Laurențiu Reghecampf. „Laurențiu Reghecampf are codul 5, are nenumărate divorțuri înscrise în codul lui nativ! Relația cu Ana era temporară, a intervenit karma. Relația a durat fix 13 ani, la fel ca și cealaltă cu prima soție. Noua lui soție, căci Corina va deveni soția lui, va păți la fel! Oamenii ăștia trec prin karme similare pe care nu le rezolvă, de aceea se repetă la infinit aceeași situație care pare foarte dureroasă. Oamenii ăștia s-au mai cunoscut în alte vieți. Persoana care o înlocuiește pe Ana să știe însă ce o așteaptă, pentru că va avea aceeași soartă! Ea îi va da lui Laurețiu o fetiță care este reîncărcarea fetiței care i-a murit din prima căsătorie”, a declarat Carmen Harra, la emIsiunea "Exclusiv VIP", de la Prima TV.

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit până în 2008 cu Mariana Pfeiffer, iar în timpul mariajului lor s-au născut o fată și un băiat. Din nefericire, Ana Lisa Cristina Reghecampf a murit la doar o lună după ce părinții ei i-au aniversat primul anișor. Micuța lor s-a stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă.

mariana_pffeifer-reghecampf.jpg

Mariana Pffeifer îi acorda divorțul lui Reghe, acum 13 ani, pentru ca el să se poată căsători cu Anamaria Prodan
fotografii: Facebook

„Eu anticipez în viața lui a patra soție și al patrulea copil”

Clarvăzătoarea o atenționează și pe Corina Caciuc, amanta antrenorului Universității Craiova, care este gravidă în patru luni. „Și relația cu Corina este tot o relație pasageră. S-ar putea să dureze tot 13 ani sau chiar mai puțin. Eu anticipez în viața lui și a patra soție, și al patrulea copil. Momentul cu Anamaria s-a încheiat, e gata! S-a terminat! Dar karma continuă să funcționeze. El a acționat fără să-și dea seama. El nu reușește să-și încheie karma. Dacă nu divorța acum de Ana, lanțul se încheia aici”, a mai spus clarvăzătoarea.

Citește și:

Anamaria Prodan îi dă divorțul lui Reghecampf, dar îl lasă falit! «Averea e a mea! Mi-a cerut să renunț la nume»

Fosta soție a lui Reghe: «Totul e tras la indigo. Karma funcționează». Anamaria Prodan i-a «spart» ei căsnicia, în 2008

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5