Carmen Harra, declarații despre adevărata cauză a morții Israelei Vodovoz

Carmen Harra și-a spus părerea cu privire la moartea celebrei Israela Vodovoz, mărturisind că Israela a simțit că trebuie să moară și s-a retras în singurătate.

Carmen Harra a explicat faptul că Israela era un om cu dureri fizice și morale, iar aceste lucruri ar fi contribuit la o deteriorare totală. Carmen Harra a explicat că Israela nu ar fi avut un sprijin moral puternic, motiv pentru care ea s-ar fi stins din viață.

Zoom
Israela și Liviu, fostul soț

„Părerea mea este că Israela era mult mai în vârstă decât știa lumea. Eu cred că Israela avea cel puțin 73-74 de ani. Era un om cu o suferință fizică. Ea simțea că pleacă, a avut multe probleme și karme nerezolvate. Acest om din viața ei a contribuit la deteriorarea ei fizică. Totul a afectat-o material. Dacă punem totul în balanță, nu știu dacă această relație a fost un lucru pozitiv sau negativ, pentru că ea era atacată constant de această persoană. Ea nu avea, se pare, niciun sprijin moral sau sufletesc. Nu cred că ea ar fi trăit mai mult de atât. A știut că este timpul ei și a încercat această izolare. Trecerea în lumea de dincolo este mai simplă în izolare,” a explicat Carmen Harra la Antena Stars.

loading...
Loading...

Citește și

  • israela vodovaz liviu arteni

    După moartea Israelei Vodovoz au ieşit la iveală detalii neştiute despre fostul ei soţ. Femeia de afaceri s-a stins în urmă cu doar câteva zile, în baia apartamentului ei, fiind găsită de avocata care a reprezentat-o în procesul de divorţ cu Liviu Arteni. Ea a murit dezamăgită de comportamentul violent al tânărului, care i-a fost soţ timp de 10 ani, dar şi că nu a avut suficient timp să le înveţe pe femei cum să se protejeze de agresorii lor. Israela este una dintre autoarele cărţii "Abuz în familie. Ficţiune sau realitate?", volum pe care ar fi scris în urma unui incident care a marcat-o.

  • iuval nepoata israela vodovoz

    Israela Vodovoz a murit singură în apartamentul unde cândva îşi trăia povestea de dragoste cu Liviu Arteni şi a fost găsită abia vineri (9 martie), la cinci zile de la deces. Preocupat să fugă departe de România, fostul soţ al femeii de afaceri nu s-a aflat lângă ea să o ajute, deşi ştia că suferă de astm, şi nici să o plângă. Cei care o jelesc acum sunt copiii, Hilla (42 de ani) şi Yaniv (44 de ani), şi nepoatele Ziv (16 ani) şi Iuval (20 ani) şi Sol. Ei s-au ocupat atunci de nunta mamei lor cu Liviu şi tot ei îi vor organiza şi funeraliile.