Carmen Brumă, răvăşitoare în rochie de mireasă! Devine doamna Badea?

carmen_mireasa.jpg

carmen bruma mireasa
Carmen Brumă a fost protagonista unei şedinţe foto de excepţie
Foto: Ghidul Miresei

Unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz face paşi importanţi spre altar sau cel puţin acestea sunt indiciile pe care ni le lasă! Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt împreună de ani buni, dar tot timpul au susţinut că nu au nevoie de acte. Nici când a apărut Vlăduţ, copilul lor de aproape 4 ani, nu au simţit nevoia să-şi oficializeze relaţia. Poate şedinţa foto de la palatul Cantacuzino din Buşteni, în care fosta prezentatoare tv a îmbrăcat nu mai puţin de 10 rochii de mireasă în care a arătat absolut superb, poate i-a mai schimbat vedetei Antena 3 concepţiile vechi despre nuntă.

Pe un frig de au crăpat pietrele, Carmen Brumă a îmbrăcat mai multe rochii de mireasă, care au fost puse în valoare de silueta ei atent întreţinută la sala de fitness. Se ştie că vedeta este pasionată să ducă un stil de viaţă sănătos şi nu se abate de la regulile ei sub nicio formă. Pe cât de încăpăţănată este în privinţa sportului, pe atât de relaxată este în ceea ce priveşte oficializarea relaţiei cu Mircea Badea, cu care are un băieţel în vârstă de 4 ani. Vedeta adoră rochiile de mireasă, dar nu vrea să le îmbrace în cadrul nunţii ei. 

“Recunosc că îmi plac rochiile de mireasă și mi se pare o pierdere că nu pot fi purtate și în alt context. Cele pe care le-am purtat în ședința foto au fost toate pe gustul meu”, a mărturisit Carmen Brumă.

Iubita lui Mircea Badea a îmbrăcat 10 ţinute diafane, într-un pictorial realizat pentru revista Ghidul Miresei, pe a cărei copertă va apărea curând. Creațiile au fost alese chiar de Carmen care preferă atât rochiile sirenă, cât și cele prințesă. 

Deși susține că nu se gândește la căsătorie, Carmen ar alege plaja în cazul în care s-ar decide totuşi să facă pasul cel mare. “Nu mă gândesc la căsătorie... dar de dragul jocului aș fi tentată să răspund pe plajă, pentru că îmi place marea”, a subliniat Carmen Brumă.

Cu ocazia acestui pictorial, Carmen Brumă lansează în premieră la Târgul Ghidul Miresei, eveniment ce va avea loc în perioada 23-25 februarie 2018 la Romexpo, „Intră în rochia de mireasă by Carmen Brumă”, un program de slăbit online pentru miresele ambițioase care vor să fie în cea mai bună formă în ziua nunții.  Mai exact, vedeta le promite tinerelor o siluetă de vis în doar două luni. 

 

loading...
Loading...

Citește și

 • carmen bruma happy channel

  Carmen Brumă se pregăteşte să revină în televiziune după doi ani de absenţă. Fosta vedetă Realitatea Tv a început filmările la noua emisiune de sănătate pe care o va prezenta din 5 septembrie la Happy Channel şi le-a dezvăluit fanilor ei detalii din culise.

 • Foto

  Carmen Brumă (40 de ani) este foarte grijulie și se agită pentru orice lucru mărunt legat de copilul său, deși nu plănuise să fie o mamă stresată. Carmen a vorbit, cu multă sinceritate, despre rolul de mamă și despre provocările pe care le întâmpină zilnic, dar și despre relația pe care o are cu Mircea Badea, accentuând faptul că viața de cuplu nu este întotdeauna roz.

 • carmen bruma slaba sarcina

  Preocupată de ani buni să pună în farfurie produse sănătoase, Carmen Brumă a reuşit să calce pe bec cu câteva zile în urmă, când şi-a dezamăgit fanii după ce, invitată la emisiunea lui Mihai Gâdea, a explicat că produsele din carne nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din alimentaţia românilor. Vegetarienii au sărit ca arşi şi au pus-o imediat la colţ pe prezentatoare.

 • carmen bruma slaba sarcina

  Colaborarea iubitei lui Mircea Badea cu Happy Channel a ajuns la sfârşit. Carmen Brumă a anunţat că nu va mai apărea pe sticlă pentru o perioadă. Prezentatoarea a avut o rubrică de viaţă sănătoasă, care i s-a potrivit de minune, mai ales că ea este una dintre adeptele unui stil de viaţă echilibrat.