Carmen Brumă, luată prin surprindere de fiul său. Ce a determinat-o Vlăduț să facă

carmen_bruma.jpg

carmen bruma
Carmen Brumă are un băiețel isteț foc
Foto: arhivă personală

Carmen Brumă se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile, mai ales de când în viața sa apărut copilul său și al lui Mircea Badea, Vlăduț. Cel mic le face zilele mai plăcute celor două vedete, iar fiecare moment alături de el devine o sărbătoare în sine.

Cum Vlăduț este deja măricel, acesta înțelege și așteaptă cu nerăbdare sărbătorile care aduc cu sine cadouri. Și cum luna decembrie a debutat în forță, Moș Nicolae l-a răsplătit deja pe băiețel cum se cuvine. Vlăduț "și-a ajutat" părinții într-un mod inedit: a înșirat nouă perechi de pantofi, pe care le-a curățat și le-a așezat la locul de primire al cadourilor. Carmen a rămas puțin blocată când a văzut ghidușia celui mic, dar i-a apreciat creativitatea, așa că l-a răsplătit pe măsură.

carmen_bruma_mircea_badea_copil.jpg

carmen bruma mircea badea vladut
Vlăduț, fiul lui Mircea și al lui Carmen, are 4 ani
Foto: arhivă personală

 

„L-am trimis să-și pregătească ghetuțele, crezând că-și va pune o pereche. Când m-am dus la ușă, erau înșirate nouă perechi! Strânsese toți pantofii din casă pe care i-a găsit, i-a șters cu șervețelul, apoi i-a așezat frumos. Și nu a vrut să renunțe la niciunul, așa că moșul a trebuit să găsească o soluție de avarie și să umple fiecare ghetuță. Pentru că așa mi-a spus, că Moșul trebuie să pună un cadou pentru fiecare ghetuță. Greu, dar s-a descurcat în cele din urmă”, a povestit vedeta cei de la libertatea.ro.

Vîduț știe să citească de la 3 ani

”Vlăduț este un copil adorabil. De la vârsta de 3 ani știe să citească, cunoaște literele, cifrele și planetele. Recunoaște orice model de mașină, din mers, chiar dacă le zărește doar cu coada ochiului. Poți să îi arăți orice siglă de mașină sau doar un far și el știe să spună corect ce marcă este mașina”, ne-a spus surse apropiate de cuplul Mircea Badea și Carmen Brumă.

Cele două vedete tv sunt împreună de 20 de ani, dar încă nu au planuri de nuntă.

 

Loading...

Citește și