Carmen Brumă a fost victima hackerilor. Ce a pățit vedeta

carmen.jpg

Carmen Brumă a avut probleme cu niște hackeri

Carmen Brumă a trecut prin clipe grele deoarece câțiva hackeri au încercat să îi fure conturile de pe rețelele de socializare, însă fără succes. Carmen Brumă a povestit totul cu lux de amănunte, explicând ce i s-a întâmplat și cum a remediat problemele.

Carmen Brumă s-a confruntat în urmă cu câteva zile cu niște probleme la care nu s-ar fi gândit că s-ar putea întâlni. Astfel că, vedetei i-au fost sparte parolele de pe rețelele de socializare, însă fără succes.

„Nu mi l-am asigurat aşa cum ar fi trebuit şi asta a fost una dintre greşelile mele. M-am trezit într-o zi că nu mai aveam Instagram. Am contactat pe toată lumea, imediat. Am apelat la o firmă serioasă care se ocupa cu securizarea de date şi în mai puţin de 24 de ore, am avut contul înapoi”, a povestit Carmen Brumă la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Vedeta a fost uimită că se mai petrec astfel de lucruri și a mărturisit că nu se gândea că i s-ar putea întâmpla și ei. „Este un adevărat fenomen. Se fură conturi de Instagram într-o veselie”, a mai spus ea.

loading...
Loading...

Citește și

  • carmen bruma varice operatie

    La cinci zile de la operaţia de varice pe care a suferit-o, Carmen Brumă a ieşit la primul eveniment monden, unde a povestit cum se simte după operaţie. Vedeta a explicat că a scăpat de pansament, dar că încă mai are restricţii de la medicul care s-a ocupat de ea. Iubita lui Mircea Badea a mărturisit că nu poate să stea mai mult de o oră în picioare, la volanul maşinii sale nu prea poate să urce, iar pantofii cu toc vor trebui să mai aştepte până o vor însoţi la plimbare.

  • carmen bruma picioare varice operatie

    Am fi putut să jurăm că picioarele lungi şi subţiri ale lui Carmen Brumă nu au imperfecţiuni, dar vedeta a demonstrat contrariul. Zilele trecute, ea s-a lăsat pe mâna medicilor pentru o intervenţie chirurgicală ce o va ţine o lună departe de antrenamentele sportive. De altfel, tocmai absenţa ei de la Maratonul Internaţional Bucureşti, unde a alergat în ultimii ani, a făcut-o pe vedetă să dezvăluie că a suferit o operaţie.