Care sunt secretele lui Carmen Fit, antrenoarea pe care se bat vedetele

a112-13-vedete-1.jpg

Carmen Fit este din Braşov şi «predă» lecţii de slăbit şi nutriţie, pe Internet

A devenit cea mai "vânată" antrenoare de sport, asta pentru că rezultatele o recomandă cu vârf și îndesat. Carmen Fit, pe numele ei adevărat Carmen Sorban, a lucrat intens cu Gina Pistol, Ioana Tamaş (soţia stelistului Gabi Tamaş) şi Corina Bud, iar acestea nu contenesc să se laude cu rezultatele spectaculoase.

Într-un amplu interviu pentru http://www.fitness-scandinavia.ro/blog-post.php?article=interviu-in-excl..., Carmen Fit povestește cum e să lucrezi cu vedete, care sunt slăbiciunile și atuurile ei, dar și care sunt tentațiile culinare cărora nu poate să le reziste. "Pot să spun că mi-am creat un stil al meu. Îmi place foarte mult să lucrez funcţional, atât pentru slăbire, cât şi pentru masă musculară...contrar unor <colegi> intrigaţi că nu lucrez pe aparate. Clienților încerc să le dau încredere, să îi conving că putem face orice împreună... Este incredibil cum se poate schimba, transforma, modela un om într-o lună...nu neapărat fizic, ci şi psihic! Şi ce mă diferenţiază de ceilalţi antrenori? Simplul fapt că îmi pasă mai mult de clienţi, decât de mine. Nu am sâmbătă, nu am duminică, că este zi sau noapte... fetele ştiu că îmi pot scrie!", povestește Carmen.

gina.jpg

Luiza Bucur, Luminita Nicolescu, Carmen Fit, Valentina Pelinel, Dana Budeanu, Gina Pistol, Mihaela Cernea, vedete la fitness, antrenoare vedete
Aşa arată acum Gina Pistol, la 52 de kilograme
foto: arhivă personală

Brașoveanca a povestit și care e relația ei cu elava Gina Pistol, cea pe care a transformat-o din "Miss Playboy", în "Miss Fitness". "Despre Gina, pot să spun că lucrăm împreună de aproape 5 luni şi este o faţă extraordinară! Mă bucur că am cunoscut-o, că am reuşit să o fac dependentă de sală, i-am făcut puţină ordine în alimentaţie şi evident un corp mai tonifiat. Lucrez cu mai multe persoane publice, de exemplu, Ioana Tamaș. Cu Ioana lucrez de 3 ani, cu Ale Blake de 1 an şi jumătate, Beatrice Stăncioiu de 1 an, dar de curând am început antrenamentele şi cu Nicole Cherry".

16174912_10154414486924685_7731831975846074025_n.jpg

Carmen Fit, antrenoarea vedetelor, cum a slabit Gina Pistol, trucuri silueta
Carmen, în sala de sport, alături de eleva ei, Gina Pistol

Și, dacă doriți să știți cum arată o zi normală din viața lui Carmen Fit, ei bine nu pare deloc simplă. "Cum arată o zi normală din viaţă mea? Mă trezesc în fiecare dimineaţă la 5, iar la ora 7 sunt prezentă în sală şi îmi fac antrenamentul. Apoi încep cu fetele până la ora 12/13,când am pauză de masă! Fug acasă, mănânc şi petrec o ora-două cu fetiţă mea, iar apoi mă reîntorc la sală şi mai ajung acasă la ora 21.00. Am oră după oră, fără pauză, de aceea am 3 mese principale şi două gustări. Mănânc foarte sănătos de 14 ani, sunt atentă la alimentaţie, însă din păcate mereu pe fugă! Cel mai mult îmi plac fructele de mare, dacă m-ai pune să aleg între o prăjitură şi o porţie de creveţi, aş alege clar... creveţii!".

Loading...

Citește și

  • Te slăbeşte de nu te vezi! La propriu! Vorbim despre cea mai căutată antrenoare de fitness din România, la ora actuală. Carmen Fit face fitness de 10 ani şi, de şase ani încoace, este antrenor personal pentru numeroase vedete din România. În weekend, Click! a vizitat-o la sala din Braşov, unde a modelat siluete celebre.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1