Care sunt fructele care l-au ajutat pe Fuego să dea jos 15 kg

fuego12-13-fuego.jpg

Solistul e plin de energie pentru turneul de mărțișor
Citeste tot despre: 

Paul Surugiu-Fuego (42 ani) a topit 15 kilograme fără a apela la ajutorul unui nutriționist. Secretul constă în eliminarea alimentelor care conțin calorii și adoptarea unui stil de viață diferit.

 A renunțat la dulciuri de luni de zile, iar acest lucru se observă cu ușurință pe hainele sale.

”Am mâncat doar alimente care nu conțin atâtea calorii! Am renunțat la făinoase, dulciuri și legume. Fructe am voie, dar consum numai mere, mure și afine, iar la capitolul carne, am voie de orice fel. La fel și cu brânza, însă aceasta trebuie să fie light”, ne spune artistul, care în martie le va cânta admiratoarelor cu noua lui siluetă în turneul intitulat ”Drag de România mea”, după numele emisiunii sale de la TVR 2.

Turneul său național va debuta pe 13 martie și se va încheia pe 26 martie, lansând totodată și un album nou. 

fuego.jpg

Fuego a slăbit 15 kg
Foto: Arhiva personală
Loading...

Citește și

  • La fel ca-n ultimii ani, Paul Surugiu-Fuego (42 ani) a plecat în Israel, la Eilat, să-i încânte pe românii din diasporă, la un festival cu tradiție: ”Am venit pentru festivalul cu tradiţie «Romaniada».

  • Fuego a acceptat propunerea Televiziunii Române de a prezenta o nouă emisiune, care are drept subiect principal țara noastră și care va avea debutul în luna octombrie. Artistul s-a delcarat entuziasmat de noul proiect în care a fost cooptat și promite să pregătească momente care să ajungă la sufletele telespectatorilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1