Care a fost motivul pentru care soțul Oanei Roman s-a retras din ochii presei

oana_roman_si_marius_elisei.jpg

Oana Roman explică de ce Marius Elisei nu o însoțește la petrecerile mondene

Oana Roman a dezvăluit care este motivul pentru care soțul ei nu participă la evenimente mondene alături de ea. Vedeta a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la relația pe care o are cu Marius Elisei, soțul ei, dar și care este motivul pentru care el nu merge cu ea la petrecerile mondene.

Oana Roman și soțul ei au o relație foarte apropiată unul cu celălalt, motiv pentru care căsnicia celor doi este invidiată de mulți. 

De ce Oana Roman nu este însoțită de soț la petreceri

Motivul pentru care Marius nu o însoțește la petrecerile mondene pe Oana Roman este faptul că el nu este foarte petrecăreț și nici nu-i place viața publică, preferând să stea acasă cu fiica lui. 

"Marius se simte foarte bine după operaţia la picior. Este foarte bine, dar lui nu-i place să meargă la mondenităţi. Preferă să stea acasă cu Isa, cum este cazul şi acum. El ştie că eu trebuie să socializez cu toată lumea şi alege să stea acasă, liniştit. Nu e genul de bărbat înnebunit după petreceri. Mă bucur că operaţia lui a fost un succes, a şi început să conducă la o lună şi un pic dupa intervenţie. Am din nou un ajutor de nădejde în soţul meu", a spus Oana, potrivit wowbiz.ro.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1