Care este secretul Andreei Bănică pentru un ten perfect sănătos

andreea.jpg

Andreea Bănică
Foto Instagram

Andreea Bănică le-a oferit cititorilor de pe blogul personal câteva sfaturi despre sănătate și make-up. Vedeta are mare grijă cu trucurile de înfrumusețare și încearcă să evite pe cât de mult posibil să folosească machiaj. Artista face mult sport și are un corp bine definit, indiferent că a născut de două ori.

Secretul tenului și al corpului frumos cu care Andreea Bănică se mândrește este atenția. Vedeta are grijă ca tot ce consumă să fie produse sănătoase și de calitate. Ea îndeamnă pe toată lumea să se hidrateze și să mânănce multe legume și fructe. 

„Pielea noastră, în general, are nevoie de multă îngrijire și hidratare. pentru strălucirea pielii vă recomand să beți multă apă, deși recunosc că eu nu prea reușesc să fac asta. Multe fructe, legume din care să vă luați vitamine și nu uitați să fiți mai optimiste, mai pozitive, mai bune și tolerante cu cei din jur, pentru că atunci când avem un suflet frumos, suntem frumoase și pe exterior”, a explicat Andreea Bănică, pe blogul personal. 

Recent, fiica Andreei Bănică a împlinit 9 ani, iar vedeta a ținut să-i transmită câteva cuvinte foarte emoționante. "Astăzi realizez cât de bogată și împlinită sunt ca mamă! 9 ani frumoși și fericiți alaturi de Sofia mea. La mulți ani, copilul meu drag, fie fericirea cu tine, înțelepciunea și dragostea să te însoțească oriunde. Să-mi fii sănătoasă îmi doresc, mereu cu zâmbetul pe buze, să știi să prețuiești ce ai mai drag pe lume! Te iubesc până la cer și înapoi", a scris Andreea Bănică.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1