Care este motivul pentru care Simona Gherghe se va reîntoarce în televiziune

Simona Gherghe a anunțat când și în ce circumstanțe va reveni în fața publicului, pe micul ecran. Fanii au întrebat-o pe fosta prezentatoare de la Acces Direct când va reveni în fața televizorului, iar răspunsul a venit pe pagina de socializare Instagram a vedetei.

În urmă cu un an, Simona Gherghe renunța la proiectul său de suflet, și anume «Acces Direct». Nu i-a fost ușor să renunțe la emisiunea pe care a prezentat-o ani la rând, însă a ales să se dedice în totalitate celor doi copii, mărturisind totuși, că duce dorul televiziunii, adrenalinei și interacțiunii cu telespectatorii. Recent, Simona Gherghe le-a răspuns întrebărilor fanilor curioși în legătură cu revenirea sa în televiziune.

La întrebarea când se va întoarce în televiziune, fosta prezentatoare de la Acces Direct a menționat că în momentul în care va apărea un proiect care i se va potrivi, cu siguranță va reveni.

Totodată, Simona a menționat că inițial nu hotărâse să stea atât de mult timp departe de televiziune, dar după ce l-a născut pe Vlad, fiul său, jurnalista a mai refuzat alte două proiecte, potrivit redactia.ro.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1