Care e secretul relației perfecte dintre Andi Moisescu și Olivia Steer

olivia_steer_andi_moisescu.jpg

andi moisescu olivia steer
Andi Moisescu şi Olivia Steer aniversează 13 ani de căsnicie
Foto: arhivă personală

Andi Moisescu și soția sa par a avea două firi complet diferite. În timp ce Olivia Steer șochează uneori cu anumite teorii medicale, Andi pare întotdeauna exemplul predilect al unei persoanlități echilibrate și analitice. Prezentatorul Tv a dezvăluit recent care este secretul relației durabile dintre ei.

Andi Moisescu a promis în cadrul emisiunii „Românii au talent”, de la Pro Tv că va dezvălui secretul relației perfecte cu soția sa. Ca întotdeauna, Andi a dovedit că răspunsurile la cele mai controversate întrebări, sunt de obicei și cele mai simpliste. El a dezvăluit într-un interviu pentru Viva! că este foarte important să hrănești permanent relația pe care o ai cu persoana iubită.

„Pe scurt, avem puțină grijă la felul în care hrănim relația. Cu un profesionist în alimentația sănătoasă ca Olivia în casă, nici măcar nu-i atât de greu, mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei.”

Întrebat ce modificări a suferit relația lor de-a lungul timpului, prezentatorul Tv a mărturisit că el și soția sa nu au reușit decât să evolueze împreună:

„Din fericire, ne-am schimbat în bine. Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului. și poate ar fi bine să precizez, împotriva curentului, așa cum e el reflectat în latura lui tabloidă. Căci, dacă treci dincolo de emisiunile de divertisment și privești puțin în jur, realizezi imediat că nu suntem deloc într-o minoritate”, a precizat Andi Moisescu, potrivit sursei citate.

Loading...

Citește și

  • olivia steer renuntare fumat tigari

    Olivia Steer şi-a schimbat stilul de viaţă, devenind vegană când era însărcinată cu Luca, cel de-al doilea băieţel al ei, venit pe lume în toamna lui 2008. În încercarea de a-şi ajuta sora să învingă boala, vedeta a ajuns chiar ea să fie interesată de alimentaţia fără foc şi fără proteine animale şi deşi în tinereţe era o fumătoare înrăită, a renunţat complet la acest viciu după 14 ani în care a cumpărat extrem de des pachete de ţigări. Fosta vedetă Pro tv a povestit care a fost momentul în care a luat această decizie.

  • olivia steer

    În urmă cu 16 ani, soţia lui Andi Moisescu intra în casele românilor cu primile ştiri ale dimineţii, la PRO TV. A urmat "Dansez pentru tine", "Business Magazin", "Dansez pentru tine" şi "Doamne de poveste". Din 2010, de când a murit sora ei, Olivia Steer a renunţat la televiziune, şi-a schimbat stilul de viaţă şi priorităţile.