Cântăreața Jo, scenă de striptease în fața lui Florin Călinescu

florin-calinescu-jo.jpg

Cântăreața Jo face striptease în fața lui Florin Călinescu
A fost o reală provocare pentru Jo să joace în scena „fierbinte”

Cântăreața Jo, pe numele ei real Ioana Anuța, a avut parte de una dintre cele mai mari provocări de când e actriță în serialul Profu`: o scenă de striptease în fața lui Florin Călinescu. S-a înroșit, s-a fâstâcit, până la urmă a reușit.

Scene fierbinți în ultimul episod din sezonul Profu`, care se difuzează în seara aceasta, de la ora 21.30, la PRO TV. Rebecca, personaj interpretat de artista Jo, are de jucat câteva secvențe dificile. În film, eleva de 17 ani se angajează într-un bar de striptease unde va trebui să danseze la bară în fața unui procuror (personaj interpretat de Florin Călinescu). De altfel, acesta este primul și ultimul episod din acest sezon în care apare juratul de la „Românii au talent”.

Dacă Florin Călinescu nu e spectator la prima partidă de striptease din viața lui, căci a jurizat numeroase momente „sexy” la emisiunea-concurs de la PRO TV, pentru Jo a fost o premieră. Iar emoțiile nu au lipsit. Artista a mărturisit că s-a înroșit toată și i-a fost rușine, dar a avut noroc cu echipa care i-a fost alături și a încurajat-o să ducă scena la bun sfârșit.

Finalul acestui sezon al serialului este unul dinamic, cu multă acțiune, povești concretizate, secrete care ies la iveală și accese de furie greu de controlat.

Loading...
 
 

Citește și

  • PRO TV scoate as-ul din mânecă, în noua grilă de programe, astfel că de marţi, 10 septembrie, de la orele 21.30, va difuza un simpatic serial cu liceeni şi profesori, intitulat ”Profu’”. În rolul profesorului Mişu a fost distribuit Andi Vasluianu, dar îi veţi mai vedea şi pe Aida Economu, Radu Gabriel, Cosmin Natanticu şi pe Virgil Ianţu. Printre elevi se află şi foşti concurenţi de la “Vocea României”, dar şi actori debutanţi.