Cântăreaţă de muzică populară, bătută şi şantajată de fostul soţ cu poze deocheate!

valentina.jpg

valentina ionescu divort scandal fost sot
Artista este terorizată de fostul soţ
foto: arhiva personală

O poveste de dragoste de 17 ani s-a terminat urât pentru o cântăreaţă de muzică populară. Artista, care deşi a divorţat după un lung proces, trăieşte în continuare cu spaima că fostul soţ ar putea oricând să o facă de râs. El a ameninţat-o că va face publice mai multe fotografii incendiare cu solista în ipostaze intime. Supărat că femeia a povestit totul la tv, fostul partener al cântăreţei e hotărât să o facă să plătească în cel mai parşiv mod.

Există o vorbă în popor care spune că niciodata nu şti cu cine dormi în pat. Zicala se aplică şi pentru cântăreaţa de muzică populară Valentina Ionescu (40 de ani), cunoscută publicului şi după ce a participat în urmă cu doi ani la concursul culinar "Hell's Kitchen". Artista trăieşte un adevărat calvar cu fostul partener de viaţă cu care are un băieţel de 13 ani.

valentina_ionescu.jpg

valentina ionescu a divorţat cu scandal
Valentina Ionescu a divorţat cu scandal
foto: arhiva personală

Deşi cei doi au divorţat, după un proces de un an, bărbatul continuă să-i pună beţe-n roate şi vrea cu orice preţ să o facă să-i fie ruşine să mai iasă pe stradă. El a ameninţat-o că va face publice poze cu ei doi din intimitate.

Imaginile cu Valentina nu sunt cu alt bărbat, ci cu fostul ei soţ

"Fostul meu soţ, pentru că acum pot să-i spun aşa, căci de o săptămână am finalizat divorţul mă şantajează că are poze deocheate cu noi. Este vorba despre nişte imagini cu mine goală, de acum 11 ani. Eu nu m-am cenzurat faţă de el şi este posibil să-mi fi făcut astfel de fotografii. S-a dus şi la părinţii mei la ţară şi le-a spus că mă va face de ruşine. El îmi face periodic probleme. Nu vrea să mă lase în pace, deşi el este cel care şi-a făcut amantă şi a plecat de acasă. Prima dată când mi-a spus că va face aceste imagini publice a fost anul trecut în februarie. Atunci s-a simţit umilit probabil că eu i-am propus să divorţăm. Până la acel moment, eu m-am rugat să nu mă părăsească dacă nu este nicio femeie la mijloc. Am mers la biserici. Când mi-am luat inima în dinţi, am zis stop. Atunci a urmat şantajul. Mi-a dus la firmă două trolere cu poze din ultimii 10 ani, negative, diplome de licenţă şi masterat. Apoi m-a ameninţat că mă pune goală pe internet", a spus cântăreaţa. Fostul soţ al artistei nu şi-a terorizat doar nevasta, ci şi copilul.

valentina_copil.jpg

valentina ionescu copil
Copilul Valntinei Ionescu a fost şi el supus la rele tratamente din partea tatălui
foto: arhiva personală

"Mi-a făcut scandal şi la spitalul unde eram internată cu fiul nostru şi m-a ameninţat că voi plăti scump. Toată supărarea lui vine de la faptul că eu am spus la televizor că el nu are studii superioare şi cu toate acestea ocupa fraudulos un post de manager. A avut probleme cu firma şi acum se judecă cu ei. Aceasta este marea lui durere pentru care vrea să arunce cu noroi în mine. Nu îşi vede copilul, deşi avem custodie comună, ci mai degrabă îl terorizează atunci când se întâlnesc. Ultima dată, prin toamnă, l-a luat cu maşina şi i-a acoperit ochii pentru ca băiatul să nu vadă unde-l duce. Apoi l-a închis într-o garsonieră şi a mai venit seara la el. Aşa ceva este inuman. Pe mine mă sună să-mi spună că mă va înfunda şi îmi va face rău. Are atitudinea unui om disperat, Nu-mi vine să cred că am trăit cu un astfel de om. M-a bătut de faţă cu copilul înainte să plece de acasă. Acum eu sunt bine, dar mi-a fost extrem de greu să fac faţă situaţiei tensionate", a povestit, pentru Click!, Valentina Ionescu.

Cântăreaţa şi soţul ei au avut o relaţie de iubire de 17 ani, din care s-a născut fiul lor. La scurt timp după ce băieţelul a venit pe lume, a început scandalul în casa lor. Bărbatul era tot timpul nemulţumit, îi vedea partenerei toate defectele şi până la momentul la care el şi-a găsit pe altcineva nu a mai fost decât un pas.   

Loading...

Citește și