Cântăreaţa Claudia Pavel are o soră la fel de frumoasă! Iată cum arată aceasta

claudia_pavel.jpg

Claudia Pavel are o soră la fel de frumoasă
Claudia Pavel are o soră la fel de frumoasă
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Puţini dintre noi ştiu că bruneta Claudia Pavel are o soră la fel de frumoasă. Makeup artistul Paula Pavel, sora cântăreţei Claudia Pavel (ex-Cream), a asigurat efectele speciale şi machiajul actorilor din thrillerul românesc „Terapie pentru crimă”, ce se va lansa în cinematografele din toată ţara pe 3 octombrie.

Surpriză sau nu, fosta solistă a formaţiei Cream are o soră superbă. Aceasta se numeşte Paula Pavel şi lucrează de şase ani la Hollywood. A machiat vedete cunoscute din industria filmului, precum Pamela Anderson şi Megan Fox, dar şi din lumea modelling-ului.

 

paula_si_claudia_pavel.jpg

Paula şi Claudia Pavel fac o echipă bună
Paula şi Claudia Pavel fac o echipă bună
Foto: Arhivă personală

Paula s-a întors în ţară pentru a lucra, timp de 40 de zile, la filmul „Terapie pentru crimă”, în care Claudia Pavel este protagonistă. Profesionistă desăvărşită, pentru a o apropia pe Claudia de personajul ei, cel al unei femei care vrea să devină asasin, Paula i-a accentuat - prin machiaj - sprâncenele. „Faţa Claudiei este mai angelică, de aceea am decis să facem smokey eyes. În plus, i-am accentuat sprâncenele mai tare decât le are ea în mod natural şi am conturat-o mai tare”, explică Paula.

Paula Pavel a urmat cursurile Cosmix School of Makeup Artistry în Miami (Florida), timp de un an, după ce în România a studiat Artele Plastice. În 2009, Paula se muta la Los Angeles şi începea să lucreze în domeniul pentru care s-a pregătit. „Încet încet, cu multă muncă, am intrat în industrie”, relatează Paula. Printre cei machiaţi de ea sunt Pamela Anderson (la un „Miami Fashion Week”), Megan Fox, Sean Paul, Russell Simmons (producător The Nutty Professor). A machiat pentru covorul roşu al Oscarurilor echipa de producţie a filmului True Grit (2010), dar şi vedete Disney Channel. Machiază periodic vedete pentru covorul roşu al marilor evenimente hollywoodiene, al fashion week-urilor de la Miami, Los Angeles şi New York. Prin mâna ai au trecut şi tineri actori, în curs de afirmare, ca Hayley Hasselhoff, Garret Clayton, Tiffany Hines (serialul Nikita, 2010), Kiowa Gordon (The Twilight Saga).

Cât priveşte efectele speciale create din machiaj pentru thrillerul "Terapie pentru crimă", Paula a avut de realizat răni prin împuşcare şi vânătăi actorilor Cătălin Ciurdar, Vlad Corbeanu şi Robert Radoveanu. Sângele a fost realizat dintr-o pudră Kryolan amestecată cu apă. „Dar filmul nu e cu kilograme de sânge, are ratingul AP12”, spune Paula. O altă provocare a fost să menţină tenul uscat Claudiei, la 40 de grade Celsius, într-o succesiune de scene în care Matilde aleargă pe străzile Bucureştiului într-un halat de baie, urmărită de un asasin profesionist care vrea să-şi elimine potenţiala concurentă...

Thrillerul va putea fi urmărit în 30 de săli de cinema din toată ţara, începând cu data de 3 octombrie.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5