Cândva juca în «Las Fierbinţi», acum este star la Bollywood

14-vedete-1.jpg

Iulia Vântur locuieşte în India de şase ani

Iulia Vântur (38 de ani) nu a stat degeaba în India, unde a ales să locuiască de mai bine de şase ani. Dacă iniţial a debutat la Bollywood ca dansatoare şi ca solistă, ca mai apoi să cocheteze cu podiumul de modă, iată că acum, cu noul film, senzuala româncă demonstrează că are şi reale calităţi de actriţă. Ea se mândreşte, pe Facebook, cu afişul peliculei.

Fosta prezentatoare a ştirilor PRO TV şi gazdă a unor show-uri precum „Dansez pentru tine” şi „Ferma Vedetelor” ne-a povestit, la jumătatea lunii august, când a revenit în România, pentru a prezenta „Cerbul de Aur”, despre munca ei în India: „Lucrez la un proiect diferit, care va începe foarte curând. Voi povesti la momentul oportun. Şi în continuare înregistrez piese în studio”. Au trecut de atunci două luni, iar de-abia acum a făcut public titlul filmului la care încă munceşte, “Radha Kyoon Gori Main Kyon Kaala”, şi a cărui premieră va avea loc în mai 2019: “Sunt încântată să împart cu voi primul poster al filmului meu. Sunt mândră să fac parte dintr-un proiect care are un mesaj social foarte puternic – ridică-te şi vorbeşte tacit. Sper că vei fi cu noi în această călătorie”, a scris Iulia Vântur pe reţelele sociale. 

14-vedete-3.jpg

2018. Acesta este afişul filmului indian, în care Iulia este protagonistă

Acest proiect este inspirat după un caz real. Contactată de Click!, Iulia ne-a spus: „Urmează proiectul, de-abia filmăm”.  Vedeta are ceva experienţă ca actriţă. A apărut în urmă cu doi ani în serialul de succes ”Las Fierbinţi”, ca invitată în episodul de Crăciun, alături de alte vedete PRO, şi a înregistrat piese pentru coloanele sonore ale mai multor filme. În 2014, Iulia a strălucit în filmul indian „O teri”, unde a cântat şi a dansat mai ceva ca o artistă de la Bollywood.  Vedeta se simte fericită în India, unde s-a mutat de dragul actorului de talie internaţională Salman Khan, acesta ajutând-o adesea cu sfaturi valoroase pentru rolurile din filme. 

14-vedete-2.jpg

2016. A jucat în ”Las Fierbinţi”
Loading...

Citește și

  • De săptămâna trecută, de când a revenit în ţară, Iulia Vântur (38 de ani) se află într-o cursă contra cronometru. Va prezenta „Cerbul de Aur” de la Braşov, în zilele de 30, 31 august şi 1 septembrie, iar pentru asta se pregăteşte intens. Printre drumuri la TVR, vizite la stilişti, program de sală şi ore de vocalize, vedeta ne-a vorbit şi despre viaţa ei în India.

  • Fermecătoarea blondină şi-a luat liber de la proiectele din India, pentru a prezenta “Cerbul de Aur” în România, la Braşov, festival care se desfăşoară în perioada 29 august-2 septembrie. Surpriza este că s-ar putea să nu vină singură, ci cu iubitul ei, Salman Khan, actorul indian cu o avere estimată la 260 de milioane de dolari.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1