Ultimele noutăți despre nunta anului! Când va fi mireasă Valentina Pelinel

pelinel_si_borcea1.jpg

Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor organiza nunta în străinătate
Foto Instagram

Surprizele se țin lanț în cuplul Valentina Pelinel-Cristi Borcea. După ce pe 12 septembrie s-au căsătorit și au anunțat că așteaptă gemeni, acum cuplul pregătește în mare secret cununia religioasă. Click! a aflat când va fi ziua cea mare, dar și ce invitați de seamă sunt așteptați la petrecere.

Valentina Pelinel (37 ani) își vede visul împlinit! A așteptat ani de zile, a răbdat criticile celor din jur, a făcut numeroase drumuri la penitenciar, acolo unde iubitul ei, Cristi Borcea (48 ani), își ispășea pedeapsa primită în „Dosarul Transferurilor”. Iată că în curând, proaspătul ei soț o va duce şi la altar. Fostul top model va îmbrăca rochia de mireasă la sfârșitul acestei luni. Însă mult așteptatul eveniment pentru blondină și pentru fostul finanțator de la Dinamo nu va avea loc în România, ci peste hotare, în Ungaria, la Budapesta, mai exact pe data de 30 septembrie. ”Și-au cumpărat deja biletele de avion. Vor pleca din ţară încă de vineri, 28 septembrie. Mirii își doresc un eveniment restrâns”, ne-a spus o sursă din anturajul cuplului.

irina_vizer.jpg

Foto
Irina Nicolae şi Marius Vizer s-au căsătorit în anul 2015. Acum îi vor năși pe Borcea și pe Pelinel

Nașii de cununie vor fi Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, și soţia sa, Irina Nicolae (ex-ASIA). La ceremonia religioasă de la Budapesta, cât și la petrecerea de nuntă, vor lua parte oameni din lumea sportului, printre care Giovani Becali, Victor Piţurcă sau Gigi Neţoiu, dar nu numai. Pelinel și Borcea se află în luna de miere, în Turcia, la Bodrum, unde au plecat săptămâna trecută, imediat după cununia civilă. Cei doi s-au căsătorit la Starea Civilă din Voluntari pe 12 septembrie.

Loading...

Citește și

  • irina nicolae

    Irina de la ASIA (37 de ani) s-a măritat în mare taină la Budapesta duminică, 4 octombrie, cu Marius Vizer (56 de ani), președintele Federației Internaționale de Judo. Chiar dacă la eveniment au fost prezente foarte multe vedete, acestea au respectat dorința Irinei de a nu face publice imagini cu mireasa. Trei zile mai târziu, ultima burlăciță din trupa ASIA le-a arătat fanilor poze de la nuntă. Iar așteptarea a meritat. Irina a fost o mireasă superbă.

  • E nuntă mare în showbiz! Valentina Pelinel s-a măritat miercuri (12 septembrie) cu iubitul ei, omul de afaceri Cristian Borcea, semn că socrul vedetei știa bine că cei doi "porumbei" aveau planuri serioase. La două luni de când a fost eliberat condiționat (2 iulie), fostul acționar de la Dinamo a pus la punct toate detaliile nunții cu femeia pe care o numește dragostea vieții lui. Să sperăm că a treia oară va fi cu noroc pentru omul de afaceri!