Când naşte Alina Sorescu. Solista a intrat în ultimul trimestru

alina_sorescu-alexandru-ciucu-copii.jpg

alina sorescu insarcinata al doilea copil fetita elena carolina
Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu sunt părinţii unei fetiţe de doi ani
Foto: Arhiva personală

Sărbătorile de Paşte vor avea alt gust anul acesta pentru Alina Sorescu şi soţul ei, Alexandru Ciucu. Solista a intrat în a şaptea lună de sarcină şi se pregăteţte curând să-şi ţină bebeluşul în braţe. După ultimele ecografii, se pare că artista va da naştere unei fetiţe, care va purta şi un prenume de sfânt.

Au mai rămas doar câteva luni până când familia Alinei Sorescu se va mări. La finele lunii aprilie, cântăreaţa va deveni pentru a doua oară mămică. Ea a povestit că sarcina nu i-a creat probleme deosebite. "Sarcina mea decurge bine. Este mai greu acum, pentru că am intrat în trimiestrul al treilea şi obosesc mai repede. Fetiţa mişcă, iar mişcările parcă le simt mai intens acum, decât la prima sarcină. Am încă discuţii cu soţul pe tema numelui. El îţi doreşte ca fetiţa să poarte şi un nume de sfânt, aşa că vom respecta tradiţia. Aşa cum şi Carolina se numeşte şi Elena. O aşteptăm în preajma Sărbătorilor pascale", a spus solista într-o intervenţie telefonică la "Agentul Vip", emisiune prezentată de Cristi Brancu la Antena Stars.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu mai au o fetiță, Elena Carolina, în vârstă de doi ani. Toamna trecută, artista a surpins pe toată lumea când a anunţat că este din nou însărcinată şi îi va face o surioasă fetiţei sale.  

Loading...
 
 

Citește și

  • alina sorescu atelier muzica cursuri muzica pentru cooii

    La nici doi ani de când a adus-o pe lume pe fetiţa ei Elena Carolina, Alina Sorescu face anunţul cel mare. Este însărcinată pentru a doua oară. Cântăreaţa şi soţu ei designerul Alexandru Ciucu sunt în al nouălea cer.

  • Alina Sorescu a ajuns duminică dimineaţă la maternitatea Regina Maria din Capitală cu emoţii mari. Cântăreaţa şi soţul ei, Alexandru Ciucu, au devenit în urmă cu doar câteva ore pentru prima dată părinţi.  

  • Fericire maximă în familia Ciucu-Sorescu: Alina (29 de ani) şi Alexandru (39 de ani) vor fi din nou părinţi, bebeluşul fiind aşteptat să sosească în primăvara anului viitor.

  • alina sorescu alexandru ciucu sarcina primul trimestru

    Astrele s-au aliniat aşa cum trebuie pentru Alina Sorescu (29 de ani), care în urmă cu două zile a făcut anunţul cel mare. Cântăreaţa îşi dorea să devină din nou mămică, iar dorinţa i s-a îndeplinit mai repede decât se aştepta. Soţia designerului Alexandru Ciucu este însărcinată în patru luni şi încă aşteaptă să afle sexul bebeluşului.