Când începe emisiunea „Îmi place dansul”! Emil Rengle: „Voi fi un jurat fairplay!”

juratii_emisiunii_imi_place_dansul.jpg

Jurații emisiunii „Îmi place dansul”
Jurații care vor nota prestația celor 11 concurenți care vor păși pe scena de la „Îmi place dansul”
Foto: Kanal D

Au început filmările pentru show-ul “Îmi place dansul”, ce va avea premiera în această sâmbătă (31 august), de la ora 20:00, la Kanal D. Cei patru jurați ai emisiunii, Beatrice Rancea, Emil Rengle, CRBL și Cocuţa, vor acorda note celor 11 concurenți care vor păși în platoul emisiunii.

Înainte de startul filmărilor, cu doar câteva ore înainte, Emil Rengle a evocat atmosfera de la filmări, mărturisind că este pentru prima oară când se află în postura de jurat. Fiind și el, în trecut, în postura de concurent, Emil Rengle a mărturisit că va fi obiectiv în ceea ce privește notarea momentelor artistice puse în scena de concurenți.

„Pe platoul emisiunii este deja o atmosferă de <Îmi place dansul>. Abia așteptăm să îi descoperim pe concurenți, să vedem exact ce pot, ce ne vor arăta. După ce am fost și eu în postura de concurent, acum mă aflu în postura de jurat, pentru prima oară. Abia aștept să îi jurizez, voi fi un jurat fairplay; pe cei care vor merita, îi voi aplauda, iar cei care mai au de lucrat vor afla cu siguranță acest lucru de la mine”, a declarat Emil Rengle.

emil_rengle.jpg

Emil Rengle
Foto: Kanal D

Beatrice Rancea: „Sper să nu se teamă de mine concurenții!”

beatrice_rancea.jpg

Beatrice Rancea
Beatrice Rancea
Foto: Kanal D

 

Beatrice Rancea are rețeta perfectă a câștigătorului show-ului “Îmi place dansul”, juratul enumerând calitățile pe care trebuie să le întrunească acesta.

„Sper să nu se teamă de mine concurenții. Am fost și eu interpret foarte mulți ani, știu ce emoții au și cât de tare își doresc să impresioneze telespectatorii, dar și pe noi, jurații. Voi face tot posibilul pentru ca ei să se simtă foarte relaxați în prezența noastră. Câștigătorul show-ului trebuie să aibă foarte multe calități; în primul rând, să iubească dansul dincolo de scenă, energia lui să treacă dincolo de micul ecran, în inimile telespectatorilor. Suntem pregătiți, cu toții, să oferim seri minunate, în fiecare sâmbătă și duminica, la Kanal D”, a povestit Beatrice Rancea.

La “Îmi place dansul”, CRBL mărturisește că mizează pe trăirile și stările pe care le vor transmite concurenții prin dans.

“Voi fi atent la tot ceea ce înseamnă sentimente, dacă dansăm, măcar să simțim ceea ce dansăm. Eu văd și aud cu sufletul”, a spus CRBL.

crbl.jpg

CRBL
CRBL
Foto: Kanal D

 

Cocuţa pariază pe evoluția artistică a fiecărui concurent, de la un show la altul, dar are în vedere și talentul în ale dansului.

„Un dansator, un artist, trebuie să aibă talent, să aibă date de la natură. O să îi descoperim pe parcurs. Îmi doresc să văd concurenţi care evoluează de la un show la altul”, a declarat Cocuţa.

cocuta.jpg

Cocuța
Cocuța
Foto: Kanal D

 

Citește și

Victor Slav va prezenta noul show „Îmi place dansul”. Vezi ce parteneră i-au găsit producătorii!

Cocuța, cooptată în juriul competiției “Îmi place dansul” de la Kanal D

 

 

Loading...

Citește și

  • beatrice rancea

    Beatrice Rancea va face parte din juriul show-ului „Îmi place dansul”, emisiune care va debuta în toamnă, la Kanal D. Beatrice Rancea (57 de ani) este unul dintre cei mai apreciați regizori de spectacole de teatru și operă, atât în țară, cât și în străinătate. A montat zeci de producții, dansul reprezentând o componentă importantă a acestora. S-a făcut remarcată prin exigență la emisiunea "Dansez pentru tine", de la PRO TV, unde a stat pe scaunul de jurat timp de 10 sezoane.

  • crbl imi place dansul

    CRBL (Eduard Mihail Andreianu) vine să întregească echipa celor patru profesioniști în ale dansului care vor juriza competiția „Îmi place dansul”, în această toamnă, la Kanal D. El se alătură celor trei jurați deja anunțați+ Beatrice Rancea, Cocuța și Emil Rengle.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1