Călinescu și Mihai Petre, vorbe dure la Românii au talent: «Te crezi buricul pământului»

mihai_petre.jpg

Florin Călinescu și Mihai Petre și-au aruncat vorbe dure la Românii au talent
Foto Facebook

Ultima ediție de la Românii au talent a iscat multă tensiune între cei doi jurați: Florin Călinescu și Mihai Petre. Cei doi au răbufnit și și-au adresat vorbe dure, în special după ce Sînziana Oslobanu a interpretat o doină.

Florin Călinescu a simțit că momentul a fost unul prea trist, însă colegul lui de la masa juriului a fost împotriva părerii sale. „În emisiunea asta trebuie sa veniți cu veselie, nu cu mortăciuni. Punct ”, i-a spus Florin Călinescu tinerei concurente.

Însă Mihai Petre a fost de altă părere, iar în acel moment fostul prezentatorul tv a luat foc. „Puștiule, vezi că esti cu 10 ture de stadion în spatele meu. Aici e creier. Nu mai da cu mâna. Atâta știi să faci. Să te repeți. Până nu pune el pe mort marama asta, nu se lasă. Ești nebun la cap. Tu știi că o freci, dar te las în pace. Aici nu poți să faci ce vrei. Te crezi buricul pământului. Discutăm în pauză. Ai un limbaj ieftin și limitat”, i-a spus Florin Călinescu revoltat lui Mihai Petre.

Mihai Petre a reacționat numaidecât și i-a întors vorbele, apărându-se și menținându-și părerea în continuare.

„Fac ce vreau aici. Continui exact cu ideea mea. E deja urât. Aici pot să fac ce vreau. Nu m-am făcut de c***t, stai liniștit”, i-a răspuns Mihai Petre nervos.
 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1