Călin Geambaşu: «Tata mă punea să mănânc pe capacul de la WC»

18_5-col-geambasu-poza-mare-cu-banda-la-copil.jpg

Petre Geambaşu şi fiul lui, Călin, erau tare veseli pe scenă. Nimeni nu bănuia că în spatele zâmbetului lor se ascunde o poveste tristă

Au pozat mereu în familia perfectă, ba chiar se ţineau de mână, la “Dansez pentru tine” (PRO TV), unde au colaborat. Iată însă că, în spatele zâmbetelor din lumina reflectoarelor, se ascundea de fapt o poveste tristă. Deşi susţine că îşi idolatrizează tatăl, Călin nu-şi poate şterge din memorie stilul lui dur, spartan, care i-a marcat copilăria. Petre Geambaşu a vrut să facă pace cu fiul său ieri, la o emisiune de la TVR. Invitaţia l-a iritat însă şi mai mult pe fostul solist de la ”Şcoala Vedetelor”.

Călin Geambaşu (40 de ani) a moştenit talentul artistic al tatălui, iar acum câştigă bani frumoşi cu propria sa trupă. La un moment dat, cei doi au şi colaborat la ”Dansez pentru tine”, concurs difuzat în perioada 2006-2013, la PRO TV. A fost momentul lor de glorie, care le-a sporit popularitatea. În plus, se vedea de la o poştă că se completează pe plan profesional. Zâmbeau, se ţineau de mână, vocile li se împleteau perfect. Cine ar fi ghicit că între ei existau multe neînţelegeri vechi, pe care nici trecerea timpului nu a reuşit să le mai estompeze. Călin şi-a rugat tatăl, pe Petre Geambaşu (74 de ani), să îşi ceară iertare pentru cruntele pedepse pe care i le-a aplicat în copilărie, dar şi să devină mai ataşat de nepoţel. Fostul solist de la ”Şcoala vedetelor” nu a mai rezistat însă în faţa indiferenţei părintelui său şi a izbucnit, pe Facebook: ”Da, taty, te iubesc foarte mult  şi tocmai fiindcă îţi port aceste sentimente profunde (care ştiu că sunt reciproce) nu am înţeles niciodată de ce m-ai supus la umilinţe şi durităţi gratuite. Tot ce vreau este să îţi ceri iertare în faţa mea şi să te căieşti”.

Solistul a ţinut să precizeze şi care sunt cele mai mari pedepse la care a fost supus: ”Nu se poate uita momentul în care m-ai izgonit de la masă şi m-ai obligat să mănânc pe capacul de la WC pe motiv că făceam mofturi la masă. Nu se poate uita nici când m-ai pus să arunc cu mâna mea jucăriile la ghenă, pentru că mi-am permis să-mi reiau joaca după ce mă certasei. Sau când m-ai bătut cu furtunul şi mi-ai udat hainele până la piele, în plină stradă la Callatis, pentru că  o împinsesem în joacă pe Malina în piscina Hotelului Scoica din Jupiter. Nu pot uita cum, la Mamaia, ai făcut o criză de nervi şi m-ai băgat de câteva ori cu capul în apă (chit că urlam de panică), pentru că mi-am permis a-ţi nesocoti cerinţa de a ieşi din apă imediat”.  După toate aceste duşuri reci, Petre Geambaşu i-a propus fiului său să meargă ieri la o emisiune de la TVR, însă Călin a declinat invitaţia.

”Am scris o scrisoare dură tatălui meu, însă a nu se înţelege că este un om atât de dur. Am explicat nedumerirea unora. Eram nedumerit de ce  nu vine să-şi vadă nepotul, deşi lui îi plăcea să arate că totul era roz şi frumos de dragul lumii. Însă nu venea decât după zeci de telefoane şi nu aducea un pampers pentru copil. Însă când o făcea, trebuia să facem poze de parcă era Crăciunul. Am descris despre diverse episoade din viaţa mea, în care era influenţat şi de nevasta lui. Erau momente care nu erau în regulă, dar şi momente frumoase. Au fost ieşiri crunte pe care el le-a catalogat drept corecţii normale şi se aştepta ca şi eu să le folosesc pentru fiul meu, Davin (10 ani). Copilul meu nu a luat un bobârnac în viaţa lui şi ştie 200 de piese la tobe şi chitară. El voia să ne întâlnim ieri la emisiunea «Ieri, azi, mâine», de la TVR, prezentată de Corina Dănilă, însă mie nu-mi place să mă împac între două calupuri de publicitate. El s-a dus să cânte cu trupa lui, acolo”, ne-a declarat Călin.

Cei doi au lucrat împreună la PRO TV: „Nu mai cântăm din 2000 împreună, însă am colaborat pentru «Dansez pentru tine», pentru că îmi era drag să cânt lângă un om uriaş aşa cum e el. M-a plătit sporadic, aşa cum a făcut-o pentru toate proiectele noastre între 16 şi 23 de ani”.  

Petre şi tatăl său zâmbesc doar în fotografiile de familie

18_3-col-poza-caseta-familie-banda-la-copil.jpg

Petre şi Cristina Geambaşu, Călin şi Angelica Geambaşu, la aniversarea de 5 ani a micuţului

Petre Geambaşu pozează în familistul perfect, însă au fost destul de rare momentele în care şi-a vizitat fiul. Instrumentistul a povestit, pentru adevarul. ro, despre soţia sa, care i-a salvat viaţa: ”Veneam din Germania, iar soţia mea se afla în spate, într-o altă maşină. Am stabilit să comunicăm prin flash-uri. La un moment dat, maşina în care ea era a semnalizat şi ne-am oprit într-o parcare, ca să mă roage să merg un pic mai încet, pentru că erau tiruri şi îi era frică. Nu peste mult timp, iar mi-a atras atenţia şi am oprit. Când m-am urnit de pe loc (cu 2 km/h), am auzit un zgomot înfiorător sub maşina mea. Axul cardanic, care face legătura dintre roţile din faţă şi cele din spate, era înfipt în asfalt, pe direcţia de mers. Dacă nu opream atunci, nu mai rezistam decât două sau trei secunde şi mă rostogoleam cu maşina, puteam să omor oamenii, având 130 km/h. De multe ori, ea zice că mi-a salvat viaţa. Şi îi dau dreptate”. 

Loading...

Citește și

  • Bărbat gospodar, Călin Geambaşu (38 de ani) a ieşit zilele trecute la cumpărături. Şi-a achiziţionat, printre altele, aplice şi veioze, vreo 20 la număr, la un preţ bun, de 20 de lei, căci e sezonul reducerilor. S-a şi grăbit să le monteze, el mândrindu-se acum cu studioul lui, care ne aminteşte de celebrul serial de desene animate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1