Călin Geambașu: "Porumbelul care s-a aşezat pe microfonul meu e sufletul Mălinei"

14-vedete-foto-1-25-col-malina-geambasu.jpg

Călin Geambaşu şi Mălina Olinescu au fost buni prieteni, dar au colaborat şi pe plan muzical, la emisiunea ”Şcoala Vedetelor”
Citeste tot despre: 

Călin Geambaşu a ţinut enorm la Mălina Olinescu, artista care a murit pe 12 decembrie 2011, la numai 37 de ani. Au copilărit împreună, dar au colaborat şi pe plan profesional. El crede că, acum, la aproape şapte ani de la tragedie, Mălina îl veghează din Ceruri.

Călin Geambaşu (41 ani) se afla în pauza unui recital, săptămâna trecută, când, ca din neant, a apărut un superb porumbel alb, care s-a aşezat pe microfonul lui: ”Probabil era o uşă deschisă, nu ştiu  cum a intrat în salonul de spectacole al Hotelului Radisson din Bucureşti. Xenti Runceanu  mi-a spus că este sufletul Mălinei. Nu-l contrazic”, ne-a declarat Călin, profund impresionat. 

Solistul ţinea la Mălina ca la o soră şi se cunoşteau de când aveau doar câţiva anişori. Tatăl lui Călin, Petre Geambaşu, şi mama Mălinei Olinescu, Doina Spătaru, făceau duet, astfel că petreceau şi concediile împreună. Călin şi Mălina au devenit colegi la „Şcoala Vedetelor”, celebra emisiune de la TVR, ca mai apoi să facă bani frumoşi la concerte. Recent, Călin a făcut o mărturisire-şoc: „Am pierdut şansa să aflu dacă Mălina era sora mea. Prietena ei cea mai bună, Adriana Junie, a curăţat peria de păr a Mălinei şi nu am mai avut cum să obţin material pentru a face testele ADN. Toţi spuneau că noi doi am putea fi fraţi. Ciudat era faptul că eu nu simţeam pentru ea decât o dragoste protectoare şi nu îmi doream decât să o protejez părinteşte şi nu altfel. Însă toată lumea spunea că am fi ba rude, ba iubiţi. Noi însă nu ne-am sărutat niciodată, nici nu am simţit acest lucru”, a povestit el, pentru Click! 

Dar şi chiriaşul pakistanez care se mutase în apartamentul artistei din zona Gării de Nord a susţinut că i-a simţit Mălinei prezenţa: ”Este în permanenţă o aromă de parfum, în toată casa, dar nu mi-e frică”.  Mălina Olinescu a murit pe 12 decembrie 2011. 

Deşi ancheta a dovedit că ea s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şase, apropiaţii acesteia sunt convinşi că a fost un accident. 

14-vedete-foto-2-2-col.jpg

Călin a postat pe contul de Facebook această fotografie emoţionantă
Loading...
 
 

Citește și