Călin Geambașu a câștigat custodia fiului: «Timp de 500 de zile, Angelica nu i-a adus nimic de mâncare lui DaviN!»

g112-13-1.jpg

Călin Geambaşu, alături de Angelica Cadar şi de fiul lor, DaviN, pe vremea când formau o familie fericită

Fost solist la “Şcoala vedetelor”, Călin Geambaşu (42 de ani) răsuflă uşurat! După aproape doi ani de termene în instanţă, el a reuşit să obţină custodia fiului său, DaviN, în vârstă de 10 ani. Deşi procesul s-a încheiat, Călin şi mama băiatului, Angelica Cadar, continuă războiul declaraţiilor. În timp ce el o acuză că a părăsit căminul conjugal, ea susţine că el o băga la duş sub apă rece şi că o trimitea la psiholog.

În ultimii ani, Călin Geambaşu (42 de ani) a fost în centrul atenţiei nu datorită muzicii, ci scandalurilor. După un lung război cu celebrul său tată, Petre Geambaşu, pe care îl acuză că era foarte dur cu el, în copilărie, iată că solistul se află acum în conflict cu fosta iubită, Angelica Cadar.

“Victorie în Instanţă ! Ştiu doar 3 lucruri în viaţă: să iubesc, să fac muzică şi la nevoie să lupt. Două completuri de judecători au decis un singur câştigător: fiul meu, DaviN. Verdictul? Unul extrem de rar întâlnit pentru un tată de copil minor, oriunde în Lume. Două completuri de judecători, psihologi judiciari, Protecţia Copilului, Autoritatea Tutelară, 2 prim-procurori, 2 procurori de caz, două Posturi de Poliţie greşesc şi numai Angelica Cadar are dreptate minţind la TV împotriva unui întreg istoric ce a fost analizat pe larg, mai mult de 1 an?!
Mamei lui DaviN şi prietenei mele Angelica Cadar i-a fost respinsă cererea de chemare a mea în judecată, ca fiind neîntemeiată.
Timp de 150 de zile, DaviN nici măcar un apel telefonic nu a primit de la mămica lui (a fost vizitat doar la Serbare, 30 de minute şi încă de 2 ori, la invitaţia mea)! Timp de 500 de zile, Angelica Cadar nu i-a adus NIMIC DE MÂNCARE fiului ei, cu toate că a fost deseori observată în zona unde locuim!!!”, a menţionat Călin Geambaşu, pe conturile sociale.

Iată încă că nici Angelica nu s-a lăsat mai prejos, povestind, miercuri seară, la Antena 1, la emisiunea “Xtra Night Show”, despre relaţia lor cu năbădăi: “Călin îşi dorea să stăm împreună până când DaviN va face 14 ani, să formăm o familie. Mi-a prezentat totul ca un plan, ca o vacanţă veşnică în Tenerife. Era ca un proiect pe termen lung. Ne-am certat tot timpul, dacă îl întrebi pe Călin, eu eram mereu de vină. Dacă încercam să ripostez, presiunea era şi mai mare. Agresiunile au apărut în ultima perioadă. Mă ţinea în duş sub apă rece, mă punea să completez formulate cu teste făcute de el, dar şi să scriu pe frigider ce anume mâncăruri ştiu să prepar, ca să-şi aleagă meniul. M-am mutat cu chirie, singură, nu mai voiam să stau cu el, la un moment dat l-am împins cu piciorul, voia să mă mângâie. M-a trimis la psiholog, ca să ne putem înţelege, însă eu nu am probleme, aveam doar probleme în cuplu”. 

«Tata mă obliga să mănânc pe capacul de WC, ca pedeapsă că făceam mofturi la masă»

Călin nu se află la primul scandal în familie, el schimbând replici acide şi cu celebrul său tată, Petre Geambaşu. Deşi au pozat mereu în familia perfectă, ba chiar s-au ţinut de mână, la “Dansez pentru tine” (PRO TV), unde au colaborat, Călin are amintiri cumplite din anii copilăriei.

g212-13-11.jpg

Petre Geambaşu şi Călin zâmbesc doar în lumina reflectoarelor

 În urmă cu doi ani, solistul a rupt tăcerea: ”Tata, nu se poate uita momentul în care m-ai izgonit din bucătărie şi m-ai obligat să mănânc pe capacul de WC pe motiv că făceam mofturi la masă. Nu se poate uita nici când m-ai pus să arunc cu mâna mea jucăriile la ghenă, pentru că mi-am permis să-mi reiau joaca după ce mă certasei. Sau când m-ai bătut cu furtunul şi mi-ai udat hainele până la piele, în plină stradă la Callatis, pentru că  o împinsesem în joacă pe Mălina în piscina Hotelului Scoica din Jupiter. Nu pot uita cum, la Mamaia, ai făcut o criză de nervi şi m-ai băgat de câteva ori cu capul în apă (chit că urlam de panică), pentru că mi-am permis a-ţi nesocoti cerinţa de a ieşi din apă imediat”.  Cei doi nu par dispuşi să îngroape securea războiului, aruncându-şi încă săgeţi otrăvite, pe conturile sociale.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1