Cabron și Andra sunt un cuplu în «Doamna și Vagabondul», cea mai nouă piesă cântată împreună

andra-1.jpg

Andra și Cabron au lansat o piesă impreună
Citeste tot despre: 

Cabron și Andra sunt un cuplu în “Doamna și vagabondul”, cea mai nouă piesă semnată de Cabron, care se va regăsi pe viitorul album ”Cabron si Doamnele”.

După ce a lansat albumul “Gemenii”, un statement hip-hop care-l definește, Cabron pregătește un nou album care va strânge vocile feminine pe care le apreciază din muzica românească.

“Este o prima piesă din viitoarele mele colaborări cu toate vocile feminine pe care le apreciez. Cred că e o metaforă bună pentru piesă, mi se pare că se potrivește și cu mesajul ei, dar și cu titlul viitorului album, Cabron și Doamnele”, povestește Cabron.

“Doamna și Vagabondul” este produsă în studiourile HaHaHa Production, scrisă de Cabron și Smiley, iar muzica este semnată de Șerban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy, Cabron și Smiley, piesa fiind lansată în coproducție cu Cat Music.

 

Cabron este una dintre cele mai cunoscute voci de hip-hop din România și face muzică de 20 de ani. A început cu Shobby cu care a avut trupa Codu’ Penal. În 2006 a lansat primul album solo “Prin ochii mei”, pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. În 2008 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hit la toate radiourile din România, printre ele numărându-se „Arată-le la toți”, „Iarna pe val”, „Frunzele și iarba”, „Dă-o tare”, „Vocea ta”, „La masa mea”, toate piesele regăsindu-se pe albumul “Lupul de pe maidan”.

 

 

Loading...

Citește și

  • Este una dintre cele mai importante voci ale hip-hop-ului din România şi şi-a făcut debutul în domeniu în 1998. Cine nu a fredonat ”Frunzele şi iarba” sau ”Arată-le la toţi ce poţi” măcar o dată, piesele lui Cabron? Băiatul rău din rapp-ul autohton este de fapt un soţ romantic, dedicat familiei. Are un fiu, dar tare şi-ar mai dori să ţină încă un bebeluş în braţe.

  • andra

    Încasările artiștilor din vizualizările pe YouTube variază mai ceva ca la Bursă, iar Click.ro îți spune ce sume câștigă Andra, Inna, Delia, Andreea Bălan, Smiley și Selly din videoclipurile pe care le pun la dispoziția fanilor pe internet. SocialBlade.com publică în timp real clasamentul încasărilor aproximate în funcție de traficul de pe cele mai populare canale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1