Cabral nu se mai poate ridica din pat! Cu ce probleme se confruntă prezentatorul TV

cabral-hernie.jpg

Cabral se confruntă cu câteva probleme de sănătate la început de an
Foto Instagram

2019 a început „cu peripeții” pentru Cabral, care a anunțat recent că încă de la Crăciun este țintuit în pat din cauza unei hernii. Prezentatorul TV a sperat că problema se va remedia în scurt timp, motiv pentru care a tăcut mâlc până acum, însă, cum trebuia să fie prezent în cadrul eveniment în ziua următoare, acesta și-a dat seama că trebuie să își anunțe admiratorii de „pățania” prin care trece de câteva zile bune.

Se spune că așa cum te prinde Anul Nou, așa îți va merge pe întreaga perioadă a anului! Nu îi dorim acest lucru lui Cabral, având în vedere că acesta și-a petrecut seara de Revelion în pijamale și, probabil, în pat, neacordând prea mare atenție evenimentului. Iată însă că zicalele vechi au și ele un sâmbure de adevăr, dat fiind faptul că îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit că este imobilizat la pat, bucurându-se de o hernie de toată frumusețea.

Cum a ajuns Cabral țintuit la pat după Sărbători

Cabral a publicat un mesaj pe blogul personal, în care le-a povestit admiratorilor săi cum s-au desfășurat ultimele săptămâni din viața lui, având în vedere că nu s-a putut deplasa prea mult din cauza unei dureri insuportabile de spate cauzate de hernie. Se pare că deși nu a pus prea mare preț pe noaptea dintre ani, Cabral s-a distrat totuși în vacanța de Sărbători, acesta dezvăluind că motivul principal pentru care a ajuns în acest stadiu sunt sporturile de iarnă pe care le-a practicat.

cabral-andreea-ibacka.jpg

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinții unei fetițe
Foto Instagram

Cum își dorea să ajungă neapărat la un eveniment, prezentatorul TV le-a explicat fanilor lui de ce nu mai poate fi prezent în locația respectivă. „Îmi place să fiu sincer. Decât să tac și să mă dau mâine lebădă rănită, mai bine spun de-acum.. mâine nu cred că ajung. Pentru că sporturi extreme, încă de la Crăciun sunt legat de pat. Am tot sperat să-mi revin până la eveniment, dar acum, cu o seară înainte, îmi dau seama că mă mint singur.

Am o hernie la L4, cu deplasare. Doare, mămica mea, doare de parcă tot piciorul stâng e o măsea ce pulsează. Mâine dimimneață o să vă fiu alături cu mintea. Dar să n-ai impresia că ai pierdut mare lucru pentru că nu voi fi eu acolo. Ai o mână de oameni care vor face oricum să nu mi se simtă lipsa”, a scris Cabral pe blogul personal. La începutul lunii decembrie, Cabral a devenit tătic pentru a doua oară, după ce soția lui, Andreea Ibacka, a născut o fetiță perfect sănătoasă.
 

 

 

Loading...

Citește și