Cabral, cea mai emoționantă ipostază alături de fiica lui nou născută

andreea_ibacka_si_cabral.jpg

Cabral Ibacka și fetița lui nou născută s-au fotografiat
Foto Facebook
Citeste tot despre: 

Cabral este foarte fericit de când soția lui a adus pe lume o fetiță. El se fotografiază alături de ea în diverse ipostaze, arătându-le tuturor cât de mult își iubește ce-a de-a doua fiică.

Andreea Ibacka a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar cei doi soți sunt foarte fericiți de când familia lor s-a întregit. Cabral a publicat o imagine și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Fotografia a strâns mii de aprecieri.

48404233_2392187140833991_4813917362468159488_n.jpg

Cabral Ibacka își iubește mult fetițele
Foto Facebook

„Ciufulică. Plus tac'su, varianta terminat complet”, a scris el în comentarii.

Cabral Ibacka și Andreea au stat cu sufletul la gură până ce fetița lor a venit pe lume. 'Eu cred că e doar grasă. Și ne-a mințit atâtea luni că ar fi gravidă, de-am stat ca băbălăul cu sufletul la gură. Sigur e grasă, sau balonată, ceva… că s-a făcut termenul și nu văd niciun copil în plus prin casă. Aloooo! Dă-mi copilu’, Andreea Ibacka!', a scris Cabral pe una dintre rețelele de socializare.

Loading...

Citește și

  • Devenit tată pentru a doua oară, pe 5 decembrie, Cabral (41 de ani) este în al nouălea cer de bucurie. Soţia lui, actriţa Andreea Ibacka (33 de ani), a născut într-o clinică particulară.

  • Andreea Ibacka a fost nevoită să nască prin cezariană, deși ea și-a dorit foarte mult să își aducă fetița pe lume pe cale naturală. Medicul care a asistat la nașterea fiicei lor a decis că soția lui Cabral ar trebui să nască prin cezariană.