Ca să scape de păcate, vedete le şi-au tatuat cruci pe mâini şi pe spate

p16-7-vedete-3-col-adelina.jpg

Adelina Pestriţu şi-a tatuat trei cruci, pe spate, picior şi deget

Mai multe nume sonore şi-au făcut abonament la salonul de tatuaje, lăudându-se acum cu expoziţia de desene de pe trup. Printre inimioare, şoimi maltezi şi lozinci motivaţionale, iată că ele au şi un numitor comun: crucea “scrijelită” între omoplaţi, pe care şi-o pun în evidenţă în costum de baie sau în rochii de seară. Preţ tatuaj: între 100 şi 300 de euro.

Loredana Chivu (28 de ani), fostă asistentă tv la Antena 1, acum dansatoare la chefurile maneliştilor, susţine că este o fire credincioasă. Dacă e însă să dăm timpul înapoi, bomba sexy are ceva păcate grele, şi aici amintim doar scandalul de pomină din 2014 cu fostul curtezan, Leo de la Strehaia. Acesta i-a cumpărat o maşină de lux, un BMW X 6, după care i-a cerut-o înapoi.

p26-7-vedete-3-col-delia.jpg

Delia şi-a făcutacest desen în urmă cu cinci ani

“Ţi-a pus cineva pistolul la cap ca să îmi iei maşină? Te faci de râs. Eu am 20 de ani, nu am copii, nu am nevastă ca tine. Tu nu o să ai niciodată o femeie ca mine. Eşti un gunoi. Nu îi dau maşina, de ce să i-o dau? Nu e adevărat ce spune”, l-a certat Loredana, la Antena 1, după care, ca să scape de balamuc, a vândul bolidul cu 30.000 de euro. Între timp, s-a aşezat la casa ei, are un iubit, care îi face toate poftele, iar pe spate i-a ”răsărit” o cruce imensă.

“Sunt o persoană credincioasă! Am două tatuaje, unul pe spate şi unul pe deget. Pentru mine chiar reprezintă credinţa, mai ales că Dumnezeu a fost tot timpul lângă mine atunci când am trecut prin momente dificile în viaţă. Consider că tot ce îmi fac pe corp trebuie să mă reprezinte. 

p36-7-vedete-3-col-loredana.jpg

Loredana Chivu susţine că simte ajutorul divin, în momentele dificile

Tatuajul de pe spate este făcut acum cinci, şase ani, iar cel de pe deget acum vreo trei ani”, a declarat Loredana Chivu pentru Click! 

Şi solista Delia Matache (36 de ani) are o cruce pe spate, desen pe care l-a realizat în 2013 şi pe care îl afişează adesea, mai ales la plajă, în vacanţele exotice, ea postând pe contul ei de Facebook mai multe fotografii elocvente. 

Dar, în urmă cu câţiva ani, cântăreaţa şi soţul ei, Răzvan, şi-au desenat câte o cruce, pe antebraţ. Delia a povestit atunci că tatuajul nu era permanent şi că l-a făcut din multă dragoste şi credinţă. 

p4untitled-1.jpg

Roxana Vancea şi Simona Traşcă au o cruce pe deget

Menţionăm că artista este o femeie cu frică de Dumnezeu, credinţă pe care a moştenit-o de la tatăl ei, Ion Matache, călugăr la Muntele Athos. Cele mai multe tatuaje. în jur de 20, le are însă fosta vedetă Kanal D Adelina Pestriţu (31 de ani), printre ele numărându-se aripi de înger, o semilună, iniţialele familiei şi versuri, dar şi cruci, trei la număr, pe spate, picior şi degetul arătător al mâinii stângi.

“De câte ori aleg să revin în cabinetul artistului tatuator, optez pentru mesaje pozitive, care să-mi transmită o stare de bine. Mantrele sunt favoritele mele şi le ascult de câte ori vreau să mă relaxez şi să-mi vindec mintea şi sufletul de tot felul de încărcături energetice şi nu numai. Gayatri Mantra este cea mai veche rugăciune din lume dată oamenilor pentru a-i ajută să se conecteze la energia universală”, a  declarat ea, anul trecut, după ce şi-a tatuat o cruce şi pe picior. 

Mihai Chiţu şi amanta şi-au desenat simbolul credinţei

Mihai Chitu (38 de ani), câştigătorul din 2013 al competiţiei ”Vocea României” (PRO TV), şi-a tatuat o cruce pe ceafă, după ce a fugit de la soţie, în braţele amantei.

“Tatuajul este făcut în 2015 şi nu are vreo semnificaţie anume. Ţin minte că mi-a plăcut şi l-am făcut. Este făcut de un prieten şi din câte îmi amintesc eu nu am dat un ban. Este o cruce simplă şi cam atât. De credincios sunt credincios, însă nu în felul ăsta, nu sunt habodnic. Şi iubita mea (n.r.-Andra Petcu) are un tatuaj în formă de cruce, pe abdomen, ea a decis să îl facă la câteva luni distanţă de mine, dar nu a fost o influenţă a mea asupra ei, ci aşa a decis ea să îşi facă”, a povestit Mihai Chiţu pentru Click! 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1