Bursucul, declarații emoționante despre relația cu Andreea: „Este o relaţie care nu poate muri niciodată”

Prezentatorul emisiunii “Roata Norocului” şi colegul lui Teo de la “Teo Show”, de la Kanal D, ne-a povestit, în exclusivitate, despre relaţia cu Andreea, mama copilului său. Bursucul sau Adrian Cristea (30 de ani), pe numele său adevărat, ne-a oferit un interviu sincer despre viaţa lui dincolo de camerele de luat vederi.

 • Click!: Ai devenit tată de fată! Cât are micuţa?

Bursucul: Se numește Anais Maria și are exact două luni.

 

 • Click! Și cum e să fii tată? Reușești să dormi noaptea?

Bursucul: E cuminte, nu creeză probleme, însă a avut o scurtă perioadă de colici.

 

 • Click!: Nunta când urmează?

Bursucul: Momentan va fi botezul, pe 6 octombrie. Îl facem la mare cu familia şi cu prietenii noştri. Cât să mai stăm că vrea şi ea să fie botezată, să aibă personalitate.

 

 • Click!: Victor Slav povestea că-şi caută puşcă pentru când va creşte fiica lui. Tu ţi-ai luat sau urmează să îţi iei?

Bursucul: Momentan nu, însă voi vorbi cu colegul Cristian Sabbagh, că se pricepe şi sigur o să-mi recomande o bazookă ceva, să am arsenal acasă. Momentan suntem mici.

 

 • Click!: În continuare ai două proiecte la Kanal D…

Bursucul: Sigur, eu sunt foarte bine, proiectele curg, am rămas cu “Roata Norocului” şi “Teo Show” şi e bine.

 

 • Click!: Nu îţi e dor de emisiunea “Se strigă darul”, cea cu nunţi?

Burusucul: Îmi e dor dar îmi e imposibil să mai ajung la filmări… Mai ales că acum a venit asta mică şi nu pot ajunge în weekenduri. Îmi doresc să stau cu ea cât mai mult.

 

 • Click!: Iubita ta cu ce se ocupă?

Burusucul: Este om de afaceri. Are o afacere pe care o gestionează, într-un parc acvatic din România. Exista un parc în Mamaia, ea fiind din Constanţa.

 

 • Click!: Deci nu stă în Bucureşti?

Bursucul: Aşa e, facem ture, fecem naveta. Când mă duc eu în weekend, când vine ea în cursul săptămânii aici, e mai greu. Asta e frumos. Şase ani de trasee de genul acesta.

 

 • Click!: Cât de complicat este să ai o relație de la distanță?

Bursucul: Nu ştiu cât mai e distantă, că dacă mă duc în Berceni şi fac 2 ore e ca şi cum aş face 200 de kilometrii până la mare. Ea e acolo cu fetiţa, mă duc în weekend, mai vine şi ea în timpul săptămânii, două zile şi tot aşa. Este o relaţie care nu poate muri niciodată. Pentru că de fiecare dată îţi e dor. Nu ai cum să te plictiseşti şi de fiecare dată trăim intens.

Loading...
 
 

Citește și

 • teo trandafir bursucu

  Bursucu şi-a ţinut bine ascunsă povestea de dragoste. Celebrul coregraf, care a anunţat că va deveni peste două luni tătic, trăieşte o idilă cu o tânără afaceristă din Constanţa. Andreea este manager la un parc de distracţii din staţiunea Mamaia, cei doi fiind într-o relaţie din anul 2012.

 • Bursucu a devenit joi, 12 iulie, tăticul unei fetițe care a primit la naștere nota 10. Aanays Maria s-a născut perfect sănătoasă, iar tatăl și mama ei sunt foarte fericiți. Bursucu a mărturisit că iubita lui este bine și a născut foarte repede. Prezentatorul tv a povestit peste ce obstacole a trebuit să treacă pentru a ajunge la spital, la maternitate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1