Bursucu’ i-a «închiriat» lui Fuego dansatoarele

12-4.jpg

Fuego, alături de superbele fete din trupa de dans
Citeste tot despre: 

Fuego (43 ani) s-a bucurat de un mare succes, vinerea trecută, la Sala Palatului, la spectacolul său aniversar, unde, alături de el, au mai urcat pe scenă aproximativ 80 de vedete, alese pe sprânceană. Printre acestea s-au numărat Irina Loghin, Mirabela Dauer, Mioara Velicu, Oana Lianu, Nicolae și Isidor Glib, surorile Osoianu și maestrul Ion Dichiseanu.

Artistul a cântat, alături de Orchestra Fraților Advahov și de Angry Band, atât șlagărele sale, cât și folclor, fiind  un munte de energie. Spectacolul a durat peste trei ore, timp în care cei peste 4.000 de spectatori au fost răsfățați cu muzică populară, muzică ușoară, dar și cu muzică patriotică. 

Artistul a fost flancat, pe scenă, de trupa de dans a lui Adrian Cristea, zis și Bursucu’, fost coregraf la ”Dansez pentru tine” (PRO TV), pe care acum îl vedeți alături de Teo Trandafir, la emisiunea ei de la Kanal D.

Fuego  a anunțat deja următorul concert, pe 22 martie, tot la Sala Palatului: „M-am bucurat de dragostea voastră și sunt copleșit! M-am simțit minunat și cu siguranță a fost o seară pe care n-am să o uit curând!”, a spus artistul, cu emoție în glas.

Loading...