Bursucu a devenit tătic. El și iubita lui au o fetiță de nota zece

screenshot_20180507-232827.png

Bursucu a devenit tăticul unei fetițe care s-a născut perfect sănătoasă

Bursucu a devenit joi, 12 iulie, tăticul unei fetițe care a primit la naștere nota 10. Aanays Maria s-a născut perfect sănătoasă, iar tatăl și mama ei sunt foarte fericiți. Bursucu a mărturisit că iubita lui este bine și a născut foarte repede. Prezentatorul tv a povestit peste ce obstacole a trebuit să treacă pentru a ajunge la spital, la maternitate.

Bursucu a povestit pentru TeoShow cât de fericit a fost când și-a văcut fiica. Deși a ajuns la spital cu doar 20 de minute înainte să nască iubita lui, el a fost acolo pentru ea.

„La un moment dat am primit un telefon și mi s-a spus: «Iubire, cred că...». A fost un accident pe Autostrada Soarelui, s-a răsturnat o cisternă și autostrada a fost inchisa. Se mergea bara la bara. Cum eu merg regulamentar, am pus masina pe avarii si nici eu nu stiu cum am ajuns la Constanta. La ora 05 fara 10 am ajuns la spital, la 05 si 10 s-a nascut. A luat nota 10 la nastere. Nu stiu cu cine seamana ca ta-su nu e asa de destept. Am plans si cel mai greu moment a fost cand am vazut-o efectiv (n.r.- pe fetita lui). Momentul in care am vazut-o a fost cand am deschis usa si am zis: <Ce copil dragut!>. Am vazut numele iubitei mele si am zis: «Hopa, inseamna ca e al meu». Am simtit ca mi se face rau. Mi-a zis doamna asistenta: «Alo, domnul Bursucu, nu ni se face rau aici, mergeti inspre rezerva ca vine si copilul acolo». (...) Vreau sa ii spun numele complet: Anays Maria.(...) Andreea (n.r.- iubita lui) se simte bine, a nascut foarte repede, a nascut natural, ne-a ajutat si domnul doctor foarte tare. Travaliul a fost de o ora, adica nu a fost atat de chinuitor. Eu in timp ce ea era in travaliu aveam si eu un travaliu cu traficul: «Dati-va la o parte!». Speram ca sâmbătă sa plecam acasa si nu uitati ca in familia Kanal D a venit un nou membru: Bursucita", a povestit Bursucu la Teo Show.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1